Gyomorégés

Szerkesztő: | 4. október 2019
Pálení žáhy - popis pyrózy
Kép: Gyomorégés

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A gyomorégés jellemzői: a gyomorégés illetve pirózis az ún. gastro oesophagealis reflux betegség következtében keletkezik és a népesség mintegy egytizedénél jelentkezik. A gyomor savas tartalma a nyelőcső alsó részébe szabadon áramlik, majd ismét visszajut a gyomorba. A gyomorsavak irritálják a nyelőcső nyálkahártyáját és gyomorégést (pirózist) – szegycsont mögötti kellemetlen, fájdalmas, a gyomortól a torokig terjedő égető érzést – idéznek elő. Ha a nyelőcső nyálkahártyája tartósan van kitéve ilyen hatásnak, az súlyos elváltozásokat vonhat maga után. A nyelőcső érintett szakaszának belső falán elváltozások következnek be, melyekből fekély vagy rosszindulatú daganat fejlődhet ki. A zárási mechanizmus zavarának egyik oka az ún. hiatus hernia (rekeszsérv) lehet.

A töbször ismétlődő gyomorégés a gastro oesophagealis reflux betegség hatékony gyógykezelését, valamint rendszeres gasztroszkópiás vizsgálat végzését igényli. A gyomorégés enyhülését a felső testrész alvás közbeni alátámasztásával illetve langyos víz fogyasztásával érhetjük el.

A mágnesterápia jelentősége gyomorégés esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát felhasználhatjuk a görcsös fájdalmak enyhítésére, valamint a nyelőcső károsult nyálkahártyájának regenerációjára.

A mágnesterápia alkalmazása gyomorégés esetén

Gyomorégés esetén a fájdalmat lokális kezeléssel enyhíthetjük 4 – 6 Hz-es programok segítségével, majd a mikrocirkuláció javítása és a gyógyulás érdekében 2 – 25 Hz-es kezeléseket javasolunk lapos applikátor használatával.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Problémáim, amelyek elmúltak - dagadt lábak, gyomorégés, ízületi fájdalmak, rossz agyvérellátás, szürke hályog és alvászavar.

Emília Dzuráková, Bošáca

Rendszeresen járunk orvoshoz, és közben szükség szerint bekapcsoljuk a Biomag készüléket, melyre a gyorsabb sebgyógyulás és fájdalomcsökkentés esetén támaszkodhatunk.

Ladislav és Marie Kuba, Praha

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.