Glaukóma (zöldhályog)

Szerkesztő: | 7. január 2019

A zöldhályog (glaukóma) jellemzői: a glaukóma (zöldhályog) a szem ideghártya sejtjei és a látóidegfő pusztulását, valamint látótér-kiesést jelent, ami akár vaksághoz is vezethet.

A betegség úgy alakul ki, hogy megemelkedik a szemnyomás, csökken a szemgolyó perfúziója, valamint romlik a csarnokvíz cirkulációja is – a fenti károsodások normális vérnyomás esetén is bekövetkezhetnek. Mindenképpen zavar áll fenn az axonok axoplazmatikus áramlásában, ami az idegsejtek pusztulásához vezet. A kockázati tényezők: hipertónia, diabetes mellitus, genetikai adottság, myopia, vaszkuláris betegségek.

Mágnesterápia zöldhályog (glaukóma) esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia zöldhályog esetén – az érintett prekapilláris és kapilláris erek tágításával – nagymértékben javítja a szövetek mikrocirkulációját, aminek következtében a szemüregben – a keringési feltételek jobbításával párhuzamosan – javul az oxigéndús vér- és tápanyagellátás illetve a metabolitok kiválasztása. A regeneráló, stimuláló hatás, az aktívabb anyagcsere, valamint a gyulladás csökkentése fékezi a látóideg pusztulását és pozitív hatást gyakorol a retina-csapok funkciójára is.

A mágnesterápia alkalmazása zöldhályog (glaukóma) esetén

Zöldhályog (glaukóma) esetén a kezelsét 2-25 Hz frekvenciájú értágító programmal kezdük és fokozatosan áttérünk a 36 – 44 Hz-es szolenoidos kezelésre.

A mágnesterápia és a zöldhályog (glaukóma) – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról zöldhályog (glaukóma) esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a zöldhályog (glaukóma) esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.