Fogfájás

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti zubů - popis diagnózy
Kép: Fogfájás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A fogfájás jellemzői: A fogfájás az igen gyakori problémák közé tartozik, melyeket a fog károsodása (fogszuvasodás, letört darab), a fogzománc sérülése, a fogideg gyulladása, a fog körüli puha szövetek sérülése (ínygyulladás, parodontózis, …), vagy fogkő okoz. A fájdalom a károsodás helyéről a fej más részeire is kiterjedhet. Fogfájás esetén az elsődleges a szakszerű fogászati kezelés.

Mágnesterápia fogfájás esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a fogfájás heveny fázisában az analgetikus kezelés kiegészítéseként, majd a kezelést követően a duzzadás felszívódására, a gyulladás enyhítésére és a gyógyulás elősegítéséreszolgál. Foghúzás után a vérző fogágyat ne kezeljük.

Mágnesterápia alkalmazása fogfájás esetén

Elsődlegesen enyhítjük a fájást 2-10 Hz-es alacsony frekveniákkal, majd a gyógyulási időszakban magasabb, 65 – 79 Hz-es frekvenciákkal stimuláljuk a regenerálódást. Kis köralakú applikátor (főként heveny fájdalomra) vagy szolenoid használata javasolt.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Erős térdfájdalmak kínoztak - artrózisom van. A Biomaggal végzett intenzív gyógykezelés során a fájdalom kezdett enyhülni, fokozatosan meg is szűnt. A készülék hatott a náthára, megfázásra és a fogfájásra is.

Paní Pavlíková, Havířov

Ízületi problémákra és fogfájásra is kripróbáltam a mágnesterápiát. Férjem a sarkán lévő kinövést kezelte, a fájdalom elmúlt. A mágnesterápiát sokoldalúan felhasználjuk, frissebbek vagyunk tőle és megnőtt az életerőnk.

Blanka Petrášová, Diváky

Az Önök termékével meg vagyok elégedve. Otthon ízületeimre, fogfájásra, s időnként menstruációs problémákra is használom.

Zlatuše Zajíčková, Frýdek-Místek

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.