Fizikoterápia laterális és mediális epikondylitisz esetén

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A pulzáló mágnesterápia (20 Hz, 5 mT) hatékonyságának összevetése további két általánosan használt (iontoforézis és fonoforézis) módszerrel. A tesztet 55 főt számláló csoportban végezték.

A mágnesterápia hatásának megfigyelésén kívül egyes vizsgálatok egybevetik annak előnyeit a fizikoterápiában használatos további eljárásokkal, amilyen pl. az iontoforézis és fonoforézis.

A teniszkönyökkel összefüggő gyakran tartós és rendszeres fájdalmak gyakoriságára tekintettel, ez a vizsgálat szándékosan vette nagyító alá az egyes hozzáférhető terápiás módszerek hatékonyságát, hogy esetlegesen meghatározza a legoptimálisabb eljárást. A tesztet 55 páciensből álló csoportban végezték.

Az összes alkalmazott terápiás módszer – a pulzáló mágnesterápiát is ideértve – rendkívül jelentős, a fájdalmat nagymértékben enyhítő hatást mutatott, és az egyes gyógymódok közötti különbség statisztikai szempontból elhanyagolható volt.

Forrás: Latała, B. et al. (2009) Fizykoterapia w leczeniu zapalenia nadkłykcia bocznego i przyśrodkowego kości ramiennej. / Physical therapy in treatment of lateral and medial epicondylitis. Physiotherapy / Fizjoterapia. 17 (1), 3–10.

Fizikoterápia laterális és mediális epikondylitisz esetén / Physical therapy in treatment of lateral and medial epicondylitis

http://journals.indexcopernicus.com/abstract.php?icid=898600

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve