Fertőző májgyulladást követő állapot

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A fertőző májgyulladás a májszövetet károsító vírusos megbetegedés (hasonlóan a vírusos májgyulladás egyéb típusaihoz), mely rendszerint Hepatitisz A (fertőző betegség) illetve Hepatitisz B (szérumbetegség) formájában jelentkezik. Az akut vírusos májgyulladás esetében nem javasoljuk a mágnesterápiát.

A fertőző májgyulladást követő felépülési szakaszban és krónikus jellegű májbetegség esetén a mágnesterápia a gyógyító és regeneráló folyamatok elősegítésére alkalmas. A májbetegek kb. 10-12%-ánál válik a májbetegség krónikussá, ami májzsugorhoz vagy májrákhoz vezet.

A mágnesterápia jelentősége fertőző májgyulladás után

A fertőző májgyulladást követően a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát a felépülési szakaszban javasoljuk stimuláló hatása miatt, minek köszönhetően felgyorsul a májsejtek regenerációja és nem kerül sor a máj további károsodására. Ehhez elengedhetetlen az alkohol mellőzése, valamint a kímélő étrend és életmód betartása.

A mágnesterápia alkalmazása fertőző májgyulladás után

A fertőző májgyulladást követően a regenerálódás elősegítése érdekében a máj 50 – 81 Hz-es stimuláló mágnesterápiás kezelését javasoljuk lapos applikátor segítségével, amit magnetizált víz rendszeres fogyasztásával egészíthetünk ki.

A mágnesterápia és a máj regenerálódása – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról fertőző májgyulladás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a fertőző májgyulladás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.