Férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok)

Szerkesztő: | 7. január 2019

A férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok) jellemzői: Idetartozik a szexuális vágy hiánya, merevedési zavarok vagy impotencia – nem elégséges androgén-képződés mint elsődleges ok miatt (gyógykezelése androgén-bevitellel történik), ennél gyakoribb, másodlagos ok azonban a depresszió. További probléma lehet a teljes és részleges merevedési zavarok, az idő előtti ejakuláció, az orgazmus-zavar és az impotencia.

A merevedési zavarok és az impotencia gyógykezelése pszichoterápia, a központi szexuális aktivitás gyógyszeres növelése, értágító készítmények, foszfodiészteráz 5 gátlók, stb. formájában valósul meg.

A mágnesterápia jelentősége férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok és impotencia esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – elsősorban értágító hatásával – igen pozitív hatást gyakorol. A vérsejtek applikátor általi polarizációja hatást gyakorol az erek, vénák és hajszálerek izomtónusára – ennek következtében kitágulnak és oxigién-, valamint tápanyagdús vérrel lesznek ellátva.

Ezenfelül az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatására a paraszimpatikus idegek aktiválására, valamint Ca2+ ionok effluxára kerül sor, ami úgyszintén az erek (elsősorban a prekapilláris szfinkterek) izmainak ellazulásához, majd tágulásához vezet. Mindez a szívműködés, a vérkeringés és vérnyomás harmonizációját idézi elő, ami természetesen pozitívan hat a merevedési zavarokkal vagy impotenciával kapcsolatos porblémákra. Az értágítás elengedhetetlen az összes érrendszeri probléma esetén, amikor különböző okok miatt az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik. A jobb ooxigénellátás a szövetek, szervek működését elősegíti, ugynakkor gyulladás-csökkentő hatást is kifejt.

A mágnesterápia alkalmazása szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok esetén 2 – 25 Hz-es, izomlazító és értágító hatást kifejtő programokat javasolunk. A lapos applikátorra ültetve a pácienst lokális kezelést végezzünk, s ezt szükség szerint kombinálhatjuk a gerinc és fej kezelésével – amivel stressz-mentesítő és a hormonkibocsátást serkentő hatást érhetünk el.

A mágnesterápia és a férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok) – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról szexuális diszfunkció, merevedési zavarok vagy impotencia esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk szexuális diszfunkció, merevedési zavarok vagy impotencia esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.