Férfi szexuális diszfunkció (erekciós zavarok)

Szerkesztő: | 2020. május 20.

Csökkent a nemi vágya, erekciós zavarok léptek fel vagy épp ellenkezőleg, korai ejakulációs nehézségei vannak? A szexuális diszfunkció kategóriájába sorolható problémák gyakran igen hatékonyan kezelhetők, ezért ne habozzon és bizalommal forduljon a megfelelő szakemberhez.

Sexuální dysfunkce u mužů - popis diagnózy
Kép: Férfi szexuális diszfunkció (erekciós zavarok)

Szexuális diszfunkcióra keres megoldást?

Szeretne megszabadulni a problémáitól?

A férfi szexuális diszfunkció leírása és jelentkezésének okai

A szexuális diszfunkció férfiaknál a csökkenő szexuális vágyat, az erekciós zavarokat, az idő előtti ejakulációt és az orgazmus zavart jelenti.

A szexuális vágy csökkenéséhez vagy elvesztéséhez a primer ok – az elégtelen androgén termelődés – vezethet. A leggyakoribb szekunder ok rendszerint a depresszió.

Az erekciós zavarok fordulnak elő szinte leggyakrabban. Ezzel a problémával a férfiak többsége legalább egyszer találkozik. Az egyedi kudarcélmény még nem nevezhető diszfunkciónak. Az életkor növekedésével viszont a problémák gyakoribbakká válnak.

A problémát okozhatja:

 • stressz,
 • depresszió,
 • helytelen életmód.

Ha a problémák 6 hónapnál tovább tartanak, akkor beszélhetünk erektilis diszfuncióról (gyakran használt kifejezés rá az impotencia).

Idő előtti (korai) ejakuláció a meghatározása annak a jelenségnek, amikor a közösülés előtti vagy kezdetétől számított 15 mp-en belül – de nem a szexuális aktivitás tartós hiányából eredően – következik be.

Az orgazmus zavar olyan probléma meghatározása, amikor – a megfelelő stimuláció ellenére – az orgazmus teljesen elmarad vagy igen hosszú idő múlva következik be.

A férfi szexuális diszfunkció kezelése – szabaduljon meg a problémától

A gyógyulás alapja a diszfunkció okának helyes diagnosztizálása. Erre építve dönt az orvos a további lépésekről.

Az erekciós zavarok ill. impotencia kezelésénél pszichoterápiát, az általános szexuális aktivitást serkentő és értágító célú gyógyszeres kezelést, foszfodiészteráz-5 enzimgátló hatóanyagokat, stb. alkalmaznak.

A Biomag 3D pulzáló terápiája az erekciós zavarokat ill. impotenciát – főként értágító hatásával – igen pozitívan képes befolyásolni.

Az applikátorok mágneses mezőjén átjutott és polarizált vérsejtek hatást fejtenek ki az erek és hajszálerek izomtónusára, melyek kitágulnak, és ezzel sor kerül oxigéndús és tápanyagokban gazdag vérrel való tökéletes ellátásukra.

A terápia hatására sor kerül továbbá a paraszimpatikus idegek aktiválására és a Ca2+ ionok visszaáramlására, ami az erek izomzatának (főként a prekapilláris záróizmoknak) az elernyedéséhez, majd az erek tágulásához vezet. Mindez kedvező hatást gyakorol a kiegyensúlyozott szívműködésre, vérkeringésre és vérnyomásra, s így az erekciós zavarokra ill. impotenciára is.

Kiválasztott kifejezések magyarázata:

 • Androgének – a herékben termelődő férfi nemi hormonok, melyek kisebb arányban a mellékvesekéregben is keletkeznek, nőknél is, akiknél egyebek mellett az alhasi és hónalj-szőrzet növekedését is ösztönzik.
 • Foszfodiészteráz-5 enzimgátló hatóanyagok – erekciós zavarok kezelésére használt gyógyszerek. A hímvessző kavernózis testében és ereinek simaizmaiban jelentős mennyiségben található foszfodiészteráz-5 aktivitását gátolják.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

Melyek a terápia előnyei férfi szexuális diszfunkció esetén?

 • Főként értágító hatásával nyújt segítséget a szexuális diszfunkció összes formájánál, ahol különböző okok miatt vérkeringési problémák léptek fel.
 • A fokozott oxigén-ellátás elősegíti a szövetek és szervek működésének javulását.
 • Gyulladásgátló hatást fejt ki.
 • Hála a könnyű kezelésének, alkalmas az otthoni ápolásban is.
 • Egyszerű megoldásról van szó, így nincs szükség további gyógyszerekre.
 • Nem-invazív kezelés.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló terápia (PEMF) hatékonyságát férfi szexuális diszfunkció esetében számos vizsgálat támasztja alá. Például az I. I. Gorpinchenko orosz orvosi kutatócsoportja által végzett klinikai vizsgálat, amely 105 férfi adataival igazolja, hogy a pulzáló terápiás kezelés (PEMF) egyharmaddal nagyobb esélyt nyújt a szexuális funkciók megújítására, egyúttal csaknem minden második szexuális diszfunkcióval küzdő páciens esetében hoz állapotjavulást. A publikáció tartalma alátámasztja, hogy a Biomag 3D pulzáló terápia segíthet ezeknek a panaszoknak a kezelésében.  A tudományos vizsgálat részletei.

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A placebo kontroll vizsgálati eredményei azt mutatták, hogy a mágnesterápia kiváló hatással van a szexuális problémákkal küzdő férfiak vérkeringésére.

I. V. Karpukhin V. A. Bogomol', Lokális vákuum mágnesterápia impotens pácienseknél, Vopr Kurortol Lech Fiz Kult (2), 1996, 38–40. old.

Mágneses stimuláló készülékek használata során feltűnő javulás mutatkozott szexuális problémákkal küzdő férfiak esetében.

I. Gorpinchenko, Mágneses készülékek használata férfiak szexuális zavarainak gyógykezelése során, Lik Sprava (3-4), 1995, 95–97. old.

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

 • Cukorbetegség
 • Gerincfájdalmak
 • Lábszárfekély
 • Magas vérnyomás
 • Karpális alagút szindróma
 • Ízületi gyulladások
 • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.