Férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Sexuální dysfunkce u mužů - popis diagnózy
Kép: Férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok)

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok) jellemzői: Idetartozik a szexuális vágy hiánya, merevedési zavarok vagy impotencia – nem elégséges androgén-képződés mint elsődleges ok miatt (gyógykezelése androgén-bevitellel történik), ennél gyakoribb, másodlagos ok azonban a depresszió. További probléma lehet a teljes és részleges merevedési zavarok, az idő előtti ejakuláció, az orgazmus-zavar és az impotencia.

A merevedési zavarok és az impotencia gyógykezelése pszichoterápia, a központi szexuális aktivitás gyógyszeres növelése, értágító készítmények, foszfodiészteráz 5 gátlók, stb. formájában valósul meg.

A mágnesterápia jelentősége férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok és impotencia esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – elsősorban értágító hatásával – igen pozitív hatást gyakorol. A vérsejtek applikátor általi polarizációja hatást gyakorol az erek, vénák és hajszálerek izomtónusára – ennek következtében kitágulnak és oxigién-, valamint tápanyagdús vérrel lesznek ellátva.

Ezenfelül az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatására a paraszimpatikus idegek aktiválására, valamint Ca2+ ionok effluxára kerül sor, ami úgyszintén az erek (elsősorban a prekapilláris szfinkterek) izmainak ellazulásához, majd tágulásához vezet. Mindez a szívműködés, a vérkeringés és vérnyomás harmonizációját idézi elő, ami természetesen pozitívan hat a merevedési zavarokkal vagy impotenciával kapcsolatos porblémákra. Az értágítás elengedhetetlen az összes érrendszeri probléma esetén, amikor különböző okok miatt az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik. A jobb ooxigénellátás a szövetek, szervek működését elősegíti, ugynakkor gyulladás-csökkentő hatást is kifejt.

A mágnesterápia alkalmazása szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok esetén 2 – 25 Hz-es, izomlazító és értágító hatást kifejtő programokat javasolunk. A lapos applikátorra ültetve a pácienst lokális kezelést végezzünk, s ezt szükség szerint kombinálhatjuk a gerinc és fej kezelésével – amivel stressz-mentesítő és a hormonkibocsátást serkentő hatást érhetünk el.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A placebo kontroll vizsgálati eredményei azt mutatták, hogy a mágnesterápia kiváló hatással van a szexuális problémákkal küzdő férfiak vérkeringésére.

I. V. Karpukhin V. A. Bogomol', Lokális vákuum mágnesterápia impotens pácienseknél, Vopr Kurortol Lech Fiz Kult (2), 1996, 38–40. old.

Mágneses stimuláló készülékek használata során feltűnő javulás mutatkozott szexuális problémákkal küzdő férfiak esetében.

I. Gorpinchenko, Mágneses készülékek használata férfiak szexuális zavarainak gyógykezelése során, Lik Sprava (3-4), 1995, 95–97. old.

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.