Felső végtagok vérellátási problémái (felső végtagok ischaemiás megbetegedése)

Szerkesztő: | 7. január 2019

A felső végtagok vérellátási problémáinak jellemzői: A felső végtagok ischaemiás megbetegedése a felső végtagok érbetegségét jelenti, mely a véráramlás zavaraihoz vezet. Jóval ritkábban fordul elő, mint az alsó végtagok hasonló, vérellátási problémái (az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése). A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének proximális típusát gyakran érelmeszesedés előzi meg. A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének gyakoribb formája a disztális típus (Raynaud-jelenség – lokális vasoneurózis). A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének – tehát véráramlási zavarainak – további megjelenési formái a karfonat megbetegedéséből eredő érgörcs-rohamok a perifériás érbetegség és egyéb problémák során, amikor a felső végtagok véráramlási zavarai mögött más súlyos megbetegedés rejlik.

A mágnesterápia jelentősége a felső végtagok véráramlási zavarai (ischaemiás megbetegedése) esetén

A felső végtagok ischaemiás megbetegedése esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a prekapilláris és kapilláris erekre gyakorolt vasodilatációs hatásával – a komplex gyógykezelés kiegészítéseként szolgál, az érintett szövetekben javítja az oxigén és tápanyagok mikrocirkulációját, miáltal javítja a helyi anyagcsere-folyamatok működését.

Mágnesterápia alkalmazása a felső végtagok véráramlási zavarai (ischaemiás megbetegedése) esetén

A felső végtagok ischaemiás megbetegedése esetén 2-25 Hz-es görcsoldó és értágító programok használatát javasoljuk, melyeket szükség szerint kombinálni lehet 10 – 50 Hz-es frekvenciákkal a karfonat kezelésére, a váll tájékára kialakított speciális applikátor, lapos applikátor vagy szolenoid segítségével.

A mágnesterápia és a felső végtagok véráramlási zavarai (ischaemiás megbetegedése) – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról felső végtagok ischaemiás megbetegedése esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a felső végtagok ischaemiás megbetegedése (véráramlási zavarai) esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.