Felső végtagok vérellátási problémái (felső végtagok ischaemiás megbetegedése)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Poruchy prokrvení rukou - popis diagnózy
Kép: Felső végtagok vérellátási problémái (felső végtagok ischaemiás megbetegedése)

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A felső végtagok vérellátási problémáinak jellemzői: A felső végtagok ischaemiás megbetegedése a felső végtagok érbetegségét jelenti, mely a véráramlás zavaraihoz vezet. Jóval ritkábban fordul elő, mint az alsó végtagok hasonló, vérellátási problémái (az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése). A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének proximális típusát gyakran érelmeszesedés előzi meg. A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének gyakoribb formája a disztális típus (Raynaud-jelenség – lokális vasoneurózis). A felső végtagok ischaemiás megbetegedésének – tehát véráramlási zavarainak – további megjelenési formái a karfonat megbetegedéséből eredő érgörcs-rohamok a perifériás érbetegség és egyéb problémák során, amikor a felső végtagok véráramlási zavarai mögött más súlyos megbetegedés rejlik.

A mágnesterápia jelentősége a felső végtagok véráramlási zavarai (ischaemiás megbetegedése) esetén

A felső végtagok ischaemiás megbetegedése esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a prekapilláris és kapilláris erekre gyakorolt vasodilatációs hatásával – a komplex gyógykezelés kiegészítéseként szolgál, az érintett szövetekben javítja az oxigén és tápanyagok mikrocirkulációját, miáltal javítja a helyi anyagcsere-folyamatok működését.

Mágnesterápia alkalmazása a felső végtagok véráramlási zavarai (ischaemiás megbetegedése) esetén

A felső végtagok ischaemiás megbetegedése esetén 2-25 Hz-es görcsoldó és értágító programok használatát javasoljuk, melyeket szükség szerint kombinálni lehet 10 – 50 Hz-es frekvenciákkal a karfonat kezelésére, a váll tájékára kialakított speciális applikátor, lapos applikátor vagy szolenoid segítségével.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Férjem lábízületi fájdalmaira, lábgörcsre és - nehéz munkavégzés után - kezeire is használja a készüléket, aminek köszönhetően gyorsabb a megkönnyebbülés.

Ingrid Molnárová, Zlata Idka

A Biomagkészüléket igen jó hatékonysággal használom a vertebrogén szindrómából eredő mozgásszervi fájdalmaimra, valamint végtagjaim rossz vérellátására és időnként húgyhólyag-gyulladásra is.

Jana Jurčeková, Hroznova Lhota

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.