Fantom-fájdalom

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Fantomové bolesti - popis diagnózy
Kép: Fantom-fájdalom

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A fantom-fájdalom – fájdalomérzet azon testrész helyén, melyet amputáltak. Az amputáción átesett személyek egyharmadánál fordul elő ez a fájdalom, ami nehezen befolyásolható gyógykezelés útján. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alkalmazását analgetikus frekvenciákon javasoljuk naponta 2-3x, a gerinc megfelelő szakaszán, szükség esetén a fejen is.

A mágnesterápia jelentősége fantom-fájdalom esetén

A csonkban észlelt fájdalom nem biztos, hogy fantom-fájdalom – a fájdalom oka lehet érrendszeri zavar, idegnyomás, stb. Ilyenkor belgyógyászati és neurológiai kivizsgálásra és a megállapított ok szerinti gyógykezelésre van szükség. A csonkban észlelt fájdalom esetén  2 – 10 Hz-es fájdalomcsillapító frekvenciákat javasolunk, melyeket a későbbiekben értágító kezelésekkel váltogatunk.

A mágnesterápia alkalmazása fantom-fájdalom esetén

Ha fantom-fájdalomról van szó, a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alkalmazását 2 – 10 Hz-es analgetikus frekvenciákon javasoljuk, majd a fájdalom elmúltával 2 – 25 Hz-es kezeléseket tartósan.
A mágnesterápiát végezzék naponta 2-3x a fájdalom helyén, valamint a gerinc megfelelő részein szolenoid és lapos applikátorem segítségével.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Mindkét alsó végtagomat amputálták és gyakran voltak fantomfájdalmaim, különösen időváltozáskor. Ez esetben is segített a Biomag készülék.

Tibor Rábek, Zahor

A Biomagot már 10 éve használom nyaki és ágyéki gerincfájdalmakra. Feleségem is használta a készüléket, miután amputálták a lábát. Minden ismerősömnek javasolom a Biomagot.

Vincet Gula, Tábor

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.