Fantom-fájdalom

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A fantom-fájdalom – fájdalomérzet azon testrész helyén, melyet amputáltak. Az amputáción átesett személyek egyharmadánál fordul elő ez a fájdalom, ami nehezen befolyásolható gyógykezelés útján. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alkalmazását analgetikus frekvenciákon javasoljuk naponta 2-3x, a gerinc megfelelő szakaszán, szükség esetén a fejen is.

A mágnesterápia jelentősége fantom-fájdalom esetén

A csonkban észlelt fájdalom nem biztos, hogy fantom-fájdalom – a fájdalom oka lehet érrendszeri zavar, idegnyomás, stb. Ilyenkor belgyógyászati és neurológiai kivizsgálásra és a megállapított ok szerinti gyógykezelésre van szükség. A csonkban észlelt fájdalom esetén  2 – 10 Hz-es fájdalomcsillapító frekvenciákat javasolunk, melyeket a későbbiekben értágító kezelésekkel váltogatunk.

A mágnesterápia alkalmazása fantom-fájdalom esetén

Ha fantom-fájdalomról van szó, a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alkalmazását 2 – 10 Hz-es analgetikus frekvenciákon javasoljuk, majd a fájdalom elmúltával 2 – 25 Hz-es kezeléseket tartósan.
A mágnesterápiát végezzék naponta 2-3x a fájdalom helyén, valamint a gerinc megfelelő részein szolenoid és lapos applikátorem segítségével.

A mágnesterápia és a fantom-fájdalom – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról fantom-fájdalom esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a fantom-fájdalom esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.