Fájdalmas lábtő és boka, duzzadt bokák, sérülések

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Rendszerint a végtag teljes terhelését és mozgathatóságát korlátozó erős fájdalomról van szó. Leggyakrabban csak az egyik lábtő fáj, de a fájdalom felléphet mindkettőben egyszerre. A fájdalom ilyenkor szúró vagy éles. A sportolóknál fordul elő gyakran, a lábtő túlterhelése miatt. A fájdalom egyéb okai lehetnek: a diabéteszes neuropátia, az alsó végtagok ischaemiás megbetegédése, ínszalag gyulladás, lapos lábboltozat, nem megfelelő lábbeli, stb.

A mágnesterápia jelentősége fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén

Kezelés az adott probléma oka szerint, azonban mindenkor szükség van a terhelés csökkentésére és a fájdalomcsillapításra.
Ebben az esetben az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia fájdalomcsillapító, értágító, ödéma-csökkentő és gyógyító hatása érvényesül.

A mágnesterápia alkalmazása fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén

Elsődleges a fájdalom enyhítése 2-10 Hz-es frekvenciájú kezelésekkel, majd a lábadozás során a gyógyulást magasabb, 65 – 79 Hz-es frekvenciákkal stimuláljuk. Az ischaemiás megbetegedések esetén a 36-44 Hz-es programokat részesítjük előnyben.

A mágnesterápia és a fájdalmas és duzzadt lábtő, boka – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.