Fájdalmas lábtő és boka, duzzadt bokák, sérülések

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti nártů a kotníků, otoky kotníků - popis
Kép: Fájdalmas lábtő és boka, duzzadt bokák, sérülések

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Rendszerint a végtag teljes terhelését és mozgathatóságát korlátozó erős fájdalomról van szó. Leggyakrabban csak az egyik lábtő fáj, de a fájdalom felléphet mindkettőben egyszerre. A fájdalom ilyenkor szúró vagy éles. A sportolóknál fordul elő gyakran, a lábtő túlterhelése miatt. A fájdalom egyéb okai lehetnek: a diabéteszes neuropátia, az alsó végtagok ischaemiás megbetegédése, ínszalag gyulladás, lapos lábboltozat, nem megfelelő lábbeli, stb.

A mágnesterápia jelentősége fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén

Kezelés az adott probléma oka szerint, azonban mindenkor szükség van a terhelés csökkentésére és a fájdalomcsillapításra.
Ebben az esetben az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia fájdalomcsillapító, értágító, ödéma-csökkentő és gyógyító hatása érvényesül.

A mágnesterápia alkalmazása fájdalmas és duzzadt lábtő, boka esetén

Elsődleges a fájdalom enyhítése 2-10 Hz-es frekvenciájú kezelésekkel, majd a lábadozás során a gyógyulást magasabb, 65 – 79 Hz-es frekvenciákkal stimuláljuk. Az ischaemiás megbetegedések esetén a 36-44 Hz-es programokat részesítjük előnyben.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Kölcsönkapta a családunk a mágnest láb- és kézpuffadásra és nyakcsigolyára. Rendkívül meg voltunk elégedve.

Novotný házaspár, Žďár nad Sázavou

Sípcsont-törést, a gipsz levételét és több havi rehabilitációt követően a bokám merev, puffadt és fájdalmas maradt. A mágnesterápiás készülék megvásárlása után megszűntek bokafájdalmaim. A készüléket az egész család használja.

Hana Hobzová, Sázava

A bokám alatt kinövés keletkezett, ami elég fájdalmas volt, műtétre is kellett mennem. A mágneses kezelés elején a lábam még jobban fájt, de 3 hét után a fájdalmak megszűntek.

Leona Reková, Ronov nad Doubravou

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.