Értágítás – jobb vérellátás

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Vazodilatace - zlepšení prokrvení
Kép: Értágítás – jobb vérellátás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A Biomag készülékek alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mezője a vörösvértestek polaritásának pozitív töltéssel történő befolyásolásával javítja a vérellátást, hat az eritrociták ún. összecsapódottsága ellen, s ennek következtében megnövekszik a vörösvértestek felülete, így több oxigént képesek szállítani. A mágneses mezőn átjutott vér jobban köti az oxigént (több oxigént szív magába). A vértestek polarizációja hatással van az erek, ütőerek és hajszálerek izomtónusára, ezért ezek kitágulnak (vasodilatáció), a szövetek oxigén- és tápanyagdús vérellátása tökéletessé, és a toxinok sejtekből való eltávolítása gyorsabbá válik. Jelentősen növekszik az oxigén parciális nyomása is.

A mágnesterápia jelentősége a jobb vérellátás elérésében

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia pozitívan befolyásolja a vértestek plaszticitását. A rugalmasabb vértestek az erekben lévő “akadályokhoz” is jobban alkalmazkodnak. A mágneses mező hatására egyúttal csökken a vérrögképződés kockázata is. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatása alatt aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer és sor kerül a Ca2+ ionok kiszűrésére, ami az érizomzat lazulásához (főként a prekapilláris szfinkterek esetében), majd értáguláshoz vezet. Mindez befolyásolja a szívműködés, a vérkeringés és a vérnyomás minőségét (Chvojka).

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia jól bevált az ischaemiás szívbetegségek, valamint az alsó és felső végtagok ischaemiás megbetegedései kevésbé súlyos formáinál, a nem gyógyuló lábszárfekély és az összes vérellátási zavar esetén. A már lezárult ér nem lesz átjárhatóvá, de a bőr és izomszövet vérellátása javul. Az értágító hatás az összes érrendszeri megbetegedésnél kívánatos, mivel az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik (a végtagok, a szív és az agy ischaemiás betegsége esetén), tehát mindenütt, ahol az oxigénellátás növelése serkenti a gyógyulást, a szövetek és szervek működését, mialatt gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

A mágnesterápia alkalmazása a jobb vérellátás érdekében

A jobb vérellátás érdekében a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát 36 – 44 Hz közötti frekvencián a beteg testrész helyi kezelésére javasoljuk – az egyes diagnózisok alapján szükség szerint kombinálva célirányos kezelésekkel.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Akinek rossz a vérkeringés a lábában, tegye az applikátort a lábikrája és talpa alá, hihetetlenül javítja a vérellátást.

Rudolf Blaščok, Stará Bělá

Alsó végtagjaink vérellátása rossz és fájnak lábikráink. Érzem, hogy a mágnesterápia jót tesz. Mágnesezem az ivóvizet is és a puha gyümölcsöt. A készülék kezünk ügyében van, bármikor tudjuk használni.

Danuše Sobotková

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.