Értágítás – jobb vérellátás

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A Biomag készülékek alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mezője a vörösvértestek polaritásának pozitív töltéssel történő befolyásolásával javítja a vérellátást, hat az eritrociták ún. összecsapódottsága ellen, s ennek következtében megnövekszik a vörösvértestek felülete, így több oxigént képesek szállítani. A mágneses mezőn átjutott vér jobban köti az oxigént (több oxigént szív magába). A vértestek polarizációja hatással van az erek, ütőerek és hajszálerek izomtónusára, ezért ezek kitágulnak (vasodilatáció), a szövetek oxigén- és tápanyagdús vérellátása tökéletessé, és a toxinok sejtekből való eltávolítása gyorsabbá válik. Jelentősen növekszik az oxigén parciális nyomása is.

A mágnesterápia jelentősége a jobb vérellátás elérésében

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia pozitívan befolyásolja a vértestek plaszticitását. A rugalmasabb vértestek az erekben lévő “akadályokhoz” is jobban alkalmazkodnak. A mágneses mező hatására egyúttal csökken a vérrögképződés kockázata is. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatása alatt aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer és sor kerül a Ca2+ ionok kiszűrésére, ami az érizomzat lazulásához (főként a prekapilláris szfinkterek esetében), majd értáguláshoz vezet. Mindez befolyásolja a szívműködés, a vérkeringés és a vérnyomás minőségét (Chvojka).

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia jól bevált az ischaemiás szívbetegségek, valamint az alsó és felső végtagok ischaemiás megbetegedései kevésbé súlyos formáinál, a nem gyógyuló lábszárfekély és az összes vérellátási zavar esetén. A már lezárult ér nem lesz átjárhatóvá, de a bőr és izomszövet vérellátása javul. Az értágító hatás az összes érrendszeri megbetegedésnél kívánatos, mivel az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik (a végtagok, a szív és az agy ischaemiás betegsége esetén), tehát mindenütt, ahol az oxigénellátás növelése serkenti a gyógyulást, a szövetek és szervek működését, mialatt gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

A mágnesterápia alkalmazása a jobb vérellátás érdekében

A jobb vérellátás érdekében a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát 36 – 44 Hz közötti frekvencián a beteg testrész helyi kezelésére javasoljuk – az egyes diagnózisok alapján szükség szerint kombinálva célirányos kezelésekkel.

A mágnesterápia és a jobb vérellátás – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a jobb vérellátás érdekében? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a jobb vérellátás érdekében alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.