Érnövekedés és érmegújulás befolyásolása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az erek növekedése és megújulása 15 Hz-es, 1,2 mT intenzitású, alacsonyfrekvenciás mágneses mező általi befolyásolását vizsgálta tanulmányában O. M. Tepper (2004) kutatócsoportja, mely elsősorban az új kapillárisok létrejöttének folyamatára összpontosította figyelmét.

Ez a folyamat – más néven angiogenesis – kritikus pont a szövetek eredményes gyógyulása szempontjából. Amint azt a jelen tanulmány adatai bizonyítják, éppen az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia az angiogenesis folyamatát nagymértékben elősegíti. Ez egész pontosan a fibroblast növekedési faktor-2 (FGF-2) kibocsájtás serkentése, valamint – legalábbis részben – további vascularis növekedési faktorok befolyásolása révén történik.

Az eredményekből kitűnik, hogy a pulzáló mágneses mező – a csontok képződése, fejlődése és megújulása (ostogenesis), valamint az erek növekedése közötti kapcsolat erősítésével – elősegíti a gyógyulást, ami bővíti a pulzáló mágnesterápia alkalmazását ischaemiás megbetegedések gyógyításának lehetőségével.

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a fenti vizsgálatok során háromszorosan javította a szövetnövekedést (proliferáció) és hétszeresen növelte a vérellátást.

Forrás: Tepper, O. M. et al. (2004) Electromagnetic fields increase in vitro and in vivo angiogenesis through endothelial release of FGF-2. FASEB Journal. 18 (11), 1231–1233.

Az elektromágneses mező – FGF-2 endotel kibocsájtása útján – elősegíti az in vitro és in vivo angiogenesist / Electromagnetic fields increase in vitro and in vivo angiogenesis through endothelial release of FGF-2
 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15208265

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve