Endoprotézisek

Szerkesztő: | 4. október 2019
Endoprotézy - popis totální endoprotézy
Kép: Endoprotézisek

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Ezt a programot olyan helyzetekben javasoljuk, amikor műízület: teljes endoprotézis (TEP) beültetésére volt szükség, és ezután a károsodott szövetet fixáló anyagok vagy stentek kerültek alkalmazásra.

A mágnesterápia jelentősége endoprotézis beültetése esetén

A mágnesterápia jelentősége az endoprotézis beültetése előtt és után, hogy a szövetekben jobb anyagcsere-feltételeket teremt, miáltal elősegíti a gyógyulást, felgyorsítja a felépülést, enyhíti a fájdalmat, a lehető legjobb kondícióban tartja a környező szöveteket és meggátolja az endoprotézis ellazulását.

A mágnesterápia alkalmazása endoprotézis beültetése esetén

Az implantátumok (endoprotézisek) – mű ízületek, sínek, csavarok, stentek, stb. – anyaga orvosi fém és műanyag; az összes fémanyag speciális ötvözött fémekből és nem mágneses anyagokból készül, melyek szövetekbe való beültetése és rögzítése gátolja az implantátumok nem kívánatos elmozdulását.
A gyógyító hatású alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező nem melegíti fel a felhasznált anyagokat, így nem is idézheti elő azok elmozdulását. Ezért a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia kockázatmentesen használható és javasolható az összes páciensnek – függetlenül az endoprotézis típusától, amit leggyakrabban a nagyízületi – csípő és térdízületi – teljes endoprotézist használó pácienseknél alkalmaznak. A TEP igen széleskörű elterjedtsége miatt megnőtt az igény az endoprotézis ismételt beültetésére is fertőzés miatti szövődmények (aszeptikus lazulás), luxáció, stb. esetén.

A mágnesterápia további előnyei endoprotézis beültetése esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – az endoprotézis beültetését követő gyógyulási folyamat elősegítésén kívül – csökkenti a gyulladásos szövődmények kockázatát, javítja a környező szövetek kondícióját és gátolja az endoprotézis ellazulását. A fájdalomcsökkentés egyúttal elősegíti a mihamarabbi felépülést és a mozgáskészség visszanyerését.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Térdi műtéten vagyok túl - totális endoprotézis. A mágnesterápia szintén jót tesz, különösen, ha mindkét lábamat a nagy mágnesre helyezem.

Eva Jánošová, Rumburk

Baloldali csípőízületi műtéten vagyok túl - totális endoprotézis. 3 havi mágnesterápia után, a műtétet követő 6. hónapban teljes megterhelés mellett bot nélkül tudok járni.

Mgr. František Bartoňek, Šumvald

A készüléket mindkét térdemben lévő endoprotézisre használom. Nem fáj a térdem, bot nélkül járok.

Marie Řeháčková, Vršce

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.