Elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség)

Szerkesztő: | 7. január 2019

Az elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) jellemzői: helyi vasoneurosis – az ujjak ereinek rohamszerű összehúzódása, melyet a hideg, a nyirkosság, a légáramlás vagy megterhelés vált ki és az ujjak elfehéredésével (fehér, elhalt ujjak, digiti mortui) jár. Az elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) érbetegség tünete kollagén-betegség, a kulcscsont feletti árok tájékán végbement patológikus elváltozások, stb. esetén.
Fontos megkülönböztetni a Raynauld-kórtól, ahol kiterjedt (nem csak helyi) vasoneurosisról van szó, melynek tünetei hasonlóak a Raynaud-jelenség (elfehéredett ujjak) tüneteihez. Az elfehéredett ujjak leggyakrabban a dohányzó nőknél figyelhetők meg.

A mágnesterápia jelentősége elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) esetén:

Elfehéredett ujjak (Raynaud-kór) esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát a pontos diagnózis felállítása és a supraclavicularis (kulcscsont) feletti árkot érintő esetleges rosszindulatú folyamat kizárása után javasoljuk. A Raynaud-jelenség (elfehéredett ujjak) esetén nemcsak a beteg ujjakat, hanem – a felső végtag véráramlása javításának érdekében – a kulcscsont feletti tájékot is szükséges kezelni.

A mágnesterápia alkalmazása elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) esetén:

Az elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) esetén: 2-25 Hz-es görcsoldó és értágító frekvenciás kezelést javasolunk minden nap, rohammentes időszakban is.

A mágnesterápia és az elfehéredett ujjak (Raynaud- jelenség) – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az elfehéredett ujjak (Raynaud-jelenség) esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.