Egyéni beállítások

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Volba individual - popis
Kép: Egyéni beállítások

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A program lehetővé teszi tetszőleges kezelési frekvenciák, impulzus-formák és egyéb, a készülék teljes spektrumában található paraméterek manuális beállítását FELHASZNÁLÓ-i illetve KLINIK módban.

Az egyéni beállítások célja

Az egyéni beállítások célja a mágnesterápia keretén belül lehetővé tenni a felhasználó számára az egyéni beállításokat, valamint megtalálni a páciens számára leginkább megfelelő frekvenciasávot optimális paraméterekkel.

Az egyéni beállítások jelentősége

Az egyéni beállítás a FELHASZNÁLÓI módban 1 Hz – 81 Hz, KLINIK módban pedig egészen162 Hz-ig terjedő tartományban való beállításokat teszi lehetővé, ami a kezelés széles skáláját biztosítja.

Az individual elnevezésű speciális program számos kezelési lehetőséget nyújt, mivel a beállítások segítségével az összes beépített program szimulálható és egy sor további verzió létrehozható. A program a tapasztalt felhasználók, de leginkább a professzionális rehabilitációs dolgozók körében igen kedvelt, akik – hosszútávú személyes tapasztalataik alapján és a páciensek – megelőző Biomag alacsonygfrekvenciás pulzáló mágnesterápiás kezelésekre tett – reakcióit kiértékelvén a további alkalmazásokat célirányosan tudják módosítani. A program alkalmazható a legkülönbözőbb eredetű fájdalmaknál, de gyulladásos, anyagcserével kapcsolatos és degeneratív megbetegedések, működési zavatok, neurovegetatív és pszichiátriai problémák esetén is. A fentieken kívül a program igen megfelel túlterhelt, de egészséges személyek, sportolók vagy időskorúak prevenciós kezelésére is, a szervezet funkcióinak általános stimulációja érdekében is.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Artrózisom van, nagy térdízületi fájdalmakkal küzdöttem. Intenzív „Biomag“ kezelések után a fájdalmak csökkenni kezdtek és idővel megszűntek. A készülék náthára, megfázásra és fogfájásra is nagyon bevált.

Paní Pavlíková, Havířov

Szívritmus zavarom volt és angína pectorisban szenvedek. Ötször volt infarktusom. A szívem ki-kihagyott és naponta 23 gyógyszert szedtem! Naponta 3x alkalmaztam a mágnesterápiát és ma már alig kell gyógyszert szednem és a szívritmusom rendbejött.

Pan Pavlík, Havířov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.