Egyéni beállítások

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A program lehetővé teszi tetszőleges kezelési frekvenciák, impulzus-formák és egyéb, a készülék teljes spektrumában található paraméterek manuális beállítását FELHASZNÁLÓ-i illetve KLINIK módban.

Az egyéni beállítások célja

Az egyéni beállítások célja a mágnesterápia keretén belül lehetővé tenni a felhasználó számára az egyéni beállításokat, valamint megtalálni a páciens számára leginkább megfelelő frekvenciasávot optimális paraméterekkel.

Az egyéni beállítások jelentősége

Az egyéni beállítás a FELHASZNÁLÓI módban 1 Hz – 81 Hz, KLINIK módban pedig egészen162 Hz-ig terjedő tartományban való beállításokat teszi lehetővé, ami a kezelés széles skáláját biztosítja.

Az individual elnevezésű speciális program számos kezelési lehetőséget nyújt, mivel a beállítások segítségével az összes beépített program szimulálható és egy sor további verzió létrehozható. A program a tapasztalt felhasználók, de leginkább a professzionális rehabilitációs dolgozók körében igen kedvelt, akik – hosszútávú személyes tapasztalataik alapján és a páciensek – megelőző Biomag alacsonygfrekvenciás pulzáló mágnesterápiás kezelésekre tett – reakcióit kiértékelvén a további alkalmazásokat célirányosan tudják módosítani. A program alkalmazható a legkülönbözőbb eredetű fájdalmaknál, de gyulladásos, anyagcserével kapcsolatos és degeneratív megbetegedések, működési zavatok, neurovegetatív és pszichiátriai problémák esetén is. A fentieken kívül a program igen megfelel túlterhelt, de egészséges személyek, sportolók vagy időskorúak prevenciós kezelésére is, a szervezet funkcióinak általános stimulációja érdekében is.

A mágnesterápia és az egyéni beállítások – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia egyéni beállításokkal kapcsolatos alkalmazásáról izomfáradtság esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a mágnesterápia egyéni beállításaival kapcsolatos kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.