Diabeteszes polyneuropátia nem gyógyszeres kezelése

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Diabeteszes polyneuropátia nem gyógyszeres, pulzáló elektromágneses mezőve történő – kezelése 71 páciens esetében – volt a jelen összehasonlító tanulmány témája (Mirkovic, V., 2012), amely a 10 Hz-es és 25 Hz-es pulzáló mágnesterápia hatását értékelte.

A betegeket véletlenszerűen két csoportba osztották. Az egyik csoport 10 Hz, a másik 25 Hz frekvenciájú pulzáló mágnesterápiás kezelésekben részesült. A neuropátiás tüneteket a gyógykezelés előtt és után kiértékelték.

Az eredmények megmutatták, hogy egészben véve a pulzáló mágnesterápia nagymértékben csökkenti a neuropátia megnyilvánulásait és tüneteit.

A terápia analgetikus hatása azonban az egyes csoportok esetében eltérő volt. A vizsgálat jóval alacsonyabb fájdalom-indexet mutatott azon páciensek lábán, akik a 25 Hz-es pulzáló mágnesterápiában részesültek.

Forrás: Mirkovic, V. et al. (2012) Non-Pharmacological Treatment Of Diabetic Polyneuropathy By Pulse Electromagnetic Field. Healthmed, 6(4), 1291-1295.

Diabeteszes polyneuropátia nem gyógyszeres kezelése pulzáló elektromágneses mező segítségével / Non-pharmacological treatment of diabetic polyneuropathy by pulse electromagnetic field
 
http://connection.ebscohost.com/c/articles/77561760/non-pharmacological-treatment-diabetic-poly-neuropathy-by-pulse-electromagnetic-field

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve