Degeneratív agy- és gerincvelő betegségek

Szerkesztő: | 7. január 2019

A degeneratív agy- és gerincvelő betegségek jellemzői: A betegségek olyan skálájáról van szó, melyeknél a neuronok károsodására és pusztulására kerül sor, azonban a jelenség gyulladásos, toxikus ill. metabolikus eredete nem bizonyított.

Ide tartozik: nagyrészt az agykéregre ható degeneratív megbetegedés (Alzheimer-kór, Pick-betegség), főként az extrapiramidális rendszert érő degeneratív megbetegedés (Huntington-kór, Parkinson-kór és -szindróma), a kisagy degeneratív megbetegedése, a gerincvelő degeneratív megbetegedése (amiotrófiás laterális szklerózis, örökletes spinocerebellaris ataxiák, a felnőtteket érő Polyomyelitis anterior chronica, Örökletes motoros és szenzoros neuropathia, Fiatalkori gerinc-izomsorvadás). A degeneratív agy- és gerinvelő-betegségnél gyakran figyelhető meg familiáris előfordulás, valamint egy vagy több funkcionális-morfológiai rendszer károsodása.

Mágnesterápia a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén

degeneratív agy- és gerinvelő-betegség kiegészítő gyógymódjai közé tartozik a rehabilitáció, melynek keretében alkalmazható az alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápia, amely vasodilatációs és gyulladásgátló hatásával javítja a központi idegrendszer tápanyag- és oxigén-ellátását, valamint kiveszi részét a betegség előrehaladásának fékezésében és az egészségi állapot stabilizációjában. A magasabb, stimuláló frekvenciák  az idegműködés közvetlen ösztönzéséhez vezetnek.

Mágnesterápia alkalmazása a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén

Napi vasodilatációs és stimuláló programok 2-25 és 50-81Hz alkalmazásásval. Fej-szolenoid és lapos applikátor a gerinc kezeléséhez.

A mágnesterápia és a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.