Degeneratív agy- és gerincvelő betegségek

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Degenerativní onemocnění mozku, míchy - popis
Kép: Degeneratív agy- és gerincvelő betegségek

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A degeneratív agy- és gerincvelő betegségek jellemzői: A betegségek olyan skálájáról van szó, melyeknél a neuronok károsodására és pusztulására kerül sor, azonban a jelenség gyulladásos, toxikus ill. metabolikus eredete nem bizonyított.

Ide tartozik: nagyrészt az agykéregre ható degeneratív megbetegedés (Alzheimer-kór, Pick-betegség), főként az extrapiramidális rendszert érő degeneratív megbetegedés (Huntington-kór, Parkinson-kór és -szindróma), a kisagy degeneratív megbetegedése, a gerincvelő degeneratív megbetegedése (amiotrófiás laterális szklerózis, örökletes spinocerebellaris ataxiák, a felnőtteket érő Polyomyelitis anterior chronica, Örökletes motoros és szenzoros neuropathia, Fiatalkori gerinc-izomsorvadás). A degeneratív agy- és gerinvelő-betegségnél gyakran figyelhető meg familiáris előfordulás, valamint egy vagy több funkcionális-morfológiai rendszer károsodása.

Mágnesterápia a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén

degeneratív agy- és gerinvelő-betegség kiegészítő gyógymódjai közé tartozik a rehabilitáció, melynek keretében alkalmazható az alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápia, amely vasodilatációs és gyulladásgátló hatásával javítja a központi idegrendszer tápanyag- és oxigén-ellátását, valamint kiveszi részét a betegség előrehaladásának fékezésében és az egészségi állapot stabilizációjában. A magasabb, stimuláló frekvenciák  az idegműködés közvetlen ösztönzéséhez vezetnek.

Mágnesterápia alkalmazása a degeneratív agy- és gerincvelő betegségek esetén

Napi vasodilatációs és stimuláló programok 2-25 és 50-81Hz alkalmazásásval. Fej-szolenoid és lapos applikátor a gerinc kezeléséhez.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot artrózisra, csonttörésre, reumás és degeneratív megbetegedések kezelésére használjuk.

Medexim, Piešťany

Egyik páciensem Parkinson-kórban szenved. Naponta alkalmazzuk a reflexológiát és a Biomag készüléket. Jelenleg a javulás szemmel látható, jobb a mozgáskészsége és pszichikai szempontból is javulás állt be nála.

Dagmar Leneková, Bratislava

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.