Csípőízületi kopás

Szerkesztő: | 7. január 2019

A csípőízületi kopás jellemzői: A coxarthrosis – ízületi porckopás miatt létrejött csípőízületi degeneratív megbetegedés, melynél a legjelentősebb kockázati tényezők: a magasabb életkor, túlsúlyosság, ismételt balesetek, gyulladások, az ízület túlterhelése. A porcok egyenetlenek, sérültek, az ízület fájdalmas, duzzadt és elváltozások mennek végbe benne. A csípőízületi kopás gyógykezelése gyakran sebészeti, mégpedig osteotomia vagy a csípőízület teljes endoprotézise formájában. A csípőízületi kopás enyhébb fokozatain gyógyszeres kezelés és rehabilitáció segítségével túltehetjük magunkat.

A mágnesterápia jelentősége csípőízületi kopás esetén

Csípőízületi kopás esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiának a rehabilitáció keretében igen jelentős szerepe van. A kezeléseknek ezen esetben elsősorban a fájdalomcsillapító, ödéma- és gyulladáscsökkentő hatása érvényesül.

A mágnesterápia alkalmazása csípőízületi kopás esetén

Csípőízületi kopás esetén elsődleges a fájdalom enyhítése alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákkal minden nap, amit később 25 -50 Hz-es regeneráló programokkal kombinálhatunk. A megfelelő applikátor a nagyméretű szolenoid, valamint a szétnyitható lapos applikátor.

A mágnesterápia és a csípőízületi kopás – az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról csípőízületi kopás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a csípőízületi kopás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.