Chron-betegség (a heveny exacerbatiótól eltekintve)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Crohnova nemoc - popis diagnózy
Kép: Chron-betegség (a heveny exacerbatiótól eltekintve)

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A Crohn-betegség az emésztőcsatorna – a nyelőcső és a végbélnyílás közötti egyes szakaszait – érintő gyulladásos megbetegedés, mely igen hajlamos a kiújulásra. A Crohn-betegség oka máig megmagyarázatlan. Előidéző tényezőként szokták említeni a traumát, fertőzést, allergiát, immunreakciót, hormonzavart, neurogén és pszichogén tényezőket, az öröklődési hajlamot. A bél érinitett nyálkahártyája erősen vérbő, fibrin bevonatokkal, polipokkal, fekélyekkel telített. A gyulladásos folyamat a Crohn-betegség során hajlamos átterjedni a környezetre. A Crohn-betegség tünetei közé tartozik a fájdalom, rosszulléttel vagy hányással járó hasmenés vagy székrekedés, vér a székletben, láz. Gyógykezelése: nem irritáló maradékmentes diéta, hormonális gyógyszerek és immunszupresszív hatású készítmények, antibiotikumok, görcsoldók; műtéti beavatkozás: bél resectio. A betegek 30-50%-a visszaeső.

A mágnesterápia alkalmazása Crohn-betegség esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia gyulladáscsökkentő, immunitást ösztönző és gyógyulási folyamatot serkentő hatásával pozitív befolyással lehet. A kezeléseket a betegség nyugalmi állapotában legmegfelelőbb megkezdeni és javasolt tartósan végezni. Eleinte naponta 2x, 20 percig tartó 2 – 25 Hz-es, majd kb. 1 hónap múlva naponta 3x 30-45 percig tartó 10 – 50 Hz-es kezelést javasolunk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket lábszárfekélyre, fülfájásra, tinnituszra használtuk. A lábszárfekély begyógyult, a tinnitusz nem javult, de fontos, hogy nem is romlott. A legjobb eredményt feleségem emésztési problémáival kapcsolatban értük el, ma már jól van.

Antonín Sahula, Benešov

A Biomag készüléket és applikátorokat nem kell családtagjaimnak javasolni, mivel mindannyian fokozatosan maguk próbálták ki. Megszerették egyszerű és praktikus kezelhetősége és az időmegtakarítás miatt. A tájékoztatóban további lehetőségeket találtak használatára.

Jan Šrotíř, Vyškov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.