Cellulit

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: A cellulit az elasztikus és kolagén-rostok pusztulásához vezet, ezért a bőr elveszti rugalmasságát és kívántos kvalitásait. A cellulit során a zsír letrakódik a bőr alatt, s emiatt romlik az oxigéndús vér mikrocirkulációja – a kötőszövet degeneratív elváltozásaira kerül sor, a bőr narancshéjhoz hasonló kinézetűvé válik. A mikrocirkuláció zavara a metabolitok további lerakódásához és a nyirokrendszer fokozatos károsodásához vezet. A cellulit rendszerint olyan nőknél alakul ki, akik székrekedésben szenvednek, akiknek máj-, vese-, vérkeringési illetve nyirokrendszeri problémáik vannak. Bizonyításra került a visszerek kifejlődése és a cellulit közötti összefüggés. A visszerek gyógykezelése meg kellene hogy előzze a cellulit kezelését. A hölgyeknél a betegséghez – a helytelen táplálkozási szokások és kevés mozgás mellett – hormonális változások vagy a dohányzás is hozzájárul.

A mágnesterápia jelentősége cellulit esetén

Cellulit esetén az alacsonyfrekvenciíás pulzáló mágnesterápia – az oxigéndús vér mikrocirkulációját javítva és méregtelenítő hatását kifejtve –az érintett testrészt oxigénnel látja el és hozzájárul a bőr alatt lerakódott metabolitok elvezetéséhez.  A kezelés eredménye, hogy a bőr kisimul, feszessé válik, kvalitása megnövekszik. Ugyanezt a hatást érvényesíthetjük a ráncos bőr kisimítására is. Cellulit esetén javasoljukaz értágító, valamint a gyógyító-stimuláló programok megfelelő testrészen való alkalmazását. Ezen kívül fontos a fokozott magnetizált víz-bevitel, esetleg – az egész szervezet méregtelenítéséhez hozzájárulva – a máj környéki kezelések végzése.

A mágnesterápia alkalmazása cellulit esetén

Cellulit esetén értágító (36 – 44 Hz) és stimuláló (50 – 81 Hz) programokat használunk lapos applikátor vagy szolenoid segítségével a bőr megfelelő részén illetve a máj tájékán.

A mágnesterápia és a cellulit – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról cellulit esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a cellulit esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.