Cellulit

Szerkesztő: | 4. október 2019
Celulitida - popis diagnózy
Kép: Cellulit

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A cellulit az elasztikus és kolagén-rostok pusztulásához vezet, ezért a bőr elveszti rugalmasságát és kívántos kvalitásait. A cellulit során a zsír letrakódik a bőr alatt, s emiatt romlik az oxigéndús vér mikrocirkulációja – a kötőszövet degeneratív elváltozásaira kerül sor, a bőr narancshéjhoz hasonló kinézetűvé válik. A mikrocirkuláció zavara a metabolitok további lerakódásához és a nyirokrendszer fokozatos károsodásához vezet. A cellulit rendszerint olyan nőknél alakul ki, akik székrekedésben szenvednek, akiknek máj-, vese-, vérkeringési illetve nyirokrendszeri problémáik vannak. Bizonyításra került a visszerek kifejlődése és a cellulit közötti összefüggés. A visszerek gyógykezelése meg kellene hogy előzze a cellulit kezelését. A hölgyeknél a betegséghez – a helytelen táplálkozási szokások és kevés mozgás mellett – hormonális változások vagy a dohányzás is hozzájárul.

A mágnesterápia jelentősége cellulit esetén

Cellulit esetén az alacsonyfrekvenciíás pulzáló mágnesterápia – az oxigéndús vér mikrocirkulációját javítva és méregtelenítő hatását kifejtve –az érintett testrészt oxigénnel látja el és hozzájárul a bőr alatt lerakódott metabolitok elvezetéséhez.  A kezelés eredménye, hogy a bőr kisimul, feszessé válik, kvalitása megnövekszik. Ugyanezt a hatást érvényesíthetjük a ráncos bőr kisimítására is. Cellulit esetén javasoljukaz értágító, valamint a gyógyító-stimuláló programok megfelelő testrészen való alkalmazását. Ezen kívül fontos a fokozott magnetizált víz-bevitel, esetleg – az egész szervezet méregtelenítéséhez hozzájárulva – a máj környéki kezelések végzése.

A mágnesterápia alkalmazása cellulit esetén

Cellulit esetén értágító (36 – 44 Hz) és stimuláló (50 – 81 Hz) programokat használunk lapos applikátor vagy szolenoid segítségével a bőr megfelelő részén illetve a máj tájékán.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Rendszeresen használom a Regeneráció és a Narancsbőr programot. Nagyon meg vagyok elégedve.

Karin Císařová, Karlovy Vary

Kb. 2007. áprilisában kezdtem kezelni narancsbőrrel kapcsolatos problémáimat. Az első eredmények már 4-6 kezelés után felléptek, a bőröm simább lett, aminek nagyon örülök, mert szemmellátható javulás állt be.

Agata K., Dąbrovy Górniczej

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.