Bőrön ejtett sebek gyógyulása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A bőrön ejtett sebek gyógyulása a diabéteszes páciensek körében gyakori probléma. Ezért Iran Goudarzi (2010) kutatócsoportja kísérleti állatokon vizsgálta a 20 Hz-es és 8 mT intenzitású pulzáló mágneses mező alkalmazásának lehetőségét az említett sebek gyógyulásának elősegítése céljából.

A bőrt a sebesülés helyén naponta 1 órán át alacsonyfrekvenciás elektromágneses mező hatásának tették ki.

A pulzáló mágnesterápia hatását a sérülés nagysága változásának meghatározásával, a bőrfelület begyógyulásának százalékos kiértékelésével, a gyógyulás időtartamának figyelembe vételével és a kötőszövet szilárdságának mérésével ítélték meg.

A kontroll-csoporttal történő összevetés eredményeként bizonyítást nyert, hogy a pulzáló mágnesterápia jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és elősegíti a kötőszövet megerősödését.

Forrás: Goudarzi, I. et al. (2010). Pulsed Electromagnetic Fields Accelerate Wound Healing in the Skin of Diabetic Rats. Bioelectromagnetics, 31(4), 318-323.

A pulzáló elektromágneses mezők a diabéteszes patkányok esetében elősegítik a bőr kisebesedéseinek rövidebb időn belüli gyógyulását / Pulsed electromagnetic fields accelerate wound healing in the skin of diabetic rats

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20082338

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve