Biomag Lumio 3D-e COMFORT CARE készlet
Kép : Biomag Lumio 3D-e COMFORT CARE készlet

Biomag Lumio 3D-e COMFORT CARE készlet

Mindenki részére, meglepő használhatósággal.

Ez a készlet mindenit megfog. Az A8P applikátor nem csupán a hát vagy az izületek praktikus kezelésére alkalmas, de mélységi kezeléseknél Szolenoidként is használható. Az A6P2 applikátorral kombinálva ez a készlet meglepő en univerzális használhatóságú készülék, amely elnyeri az Ön tetszését is, úgy mint már számtalan elégedettséget kiváltó esetben tette.

Az SBK formatervezett szállítótáska nem csupán a készülék biztonságos elhelyezését, de a könnyű szállítását is lehetővé teszi.

A terápia új és jobb indikációjának elve

A Biomag®  összes készüléke tartalmazza a diagnózisok megnevezésének teljes helyettesítése a terápia új indikálási módjával  programokat.

A Biomag® készülékeiben újonnan megtalálható a választás a 6 jelentősen megújított terápiás effektusból, amelyek kitűnő eredményt érnek el a napi 2 x 20 perces terápiás kezelés elvégzésekor.

Ezek az effektusok az egész világból származó számtalan klinikai vizsgálat széleskörű elemzése alapján készültek, és a pulzusos mágneses tér kulcsfontosságú terápiás hatására fókuszálnak.Fotogaléria - Biomag Lumio 3D-e COMFORT CARE készlet