Biomag Lumina 3D-e Fse készlet
Kép : Biomag Lumina 3D-e Fse készlet

Biomag Lumina 3D-e Fse készlet

A 3D szabadalmaztatott technológiával szerezzen univerzalitást és a mélységi gyógykezelés applikálását.

Az A11P és a FIX COMBI-e 3D applikátoroknak köszönhetően a test nagyobb részén, legnagyobb kényelemben végezheti el a terápiás kezelést. Ezen applikátoron található kivezetések lehetővé teszik a a vállak, a térd és egyéb más ízületek mélységi kezelését. Az A6P2 applikátoron az átváltást lehetővé tevő kapcsolóval ki lehet választani az intenzív mágneses tér pontban (SPOT) vagy nagyobb szélességben (WIDE) létrejövő hatás kifejtését, mégpedig ezt praktikusan mindenhol.

Az EB3 masszív védőtáska lehetővé teszi a készülék kényelmes szállítását oda, ahova Ön szeretne menni.

A terápia új és jobb indikációjának elve

A Biomag®  összes készüléke tartalmazza a diagnózisok megnevezésének teljes helyettesítése a terápia új indikálási módjával  programokat.

A Biomag® készülékeiben újonnan megtalálható a választás a 6 jelentősen megújított terápiás effektusból, amelyek kitűnő eredményt érnek el a napi 2 x 20 perces terápiás kezelés elvégzésekor.

Ezek az effektusok az egész világból származó számtalan klinikai vizsgálat széleskörű elemzése alapján készültek, és a pulzusos mágneses tér kulcsfontosságú terápiás hatására fókuszálnak.Fotogaléria - Biomag Lumina 3D-e Fse készlet