Bechterew-kór

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bechtěrev - popis Bechtěrevovy choroby
Kép: Bechterew-kór

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A Bechterew-kór a gerinc leggyakoribb reumás megbetegedése. A jelen program és kezelési mód a fenti betegségben szenvedők kezelésére szolgál – az első tünetek megjelenésének pillanatától az előrehaladott állapotig terjedően.

A mágnesterápia célja Bechterew-kór esetén

Bechterew-kór  esetén a kezelések célja a fájdalom enyhítése és a mozgásképesség javítása, továbbá a gyulladásos tünetek enyhítése és a további állapotromlás fékezése.

A mágnesterápia jelentősége Bechterew-kór esetén

Bechterew-kór (ankkylotizáló spondylitis) a gerinc – immunitás-zavar kíséretében jelentkező – specifikus krónikus gyulladásos megbetegése, amelynek lefolyása hosszútávú, és fokozatos állapotromláshoz vezet. A Bechterew-kór jelentős mozgáskorlátozással és erős fájdalomérzettel jár. A Bechterew-kór legtöbbször a sacroiliacalis ízületet (SI) és az intervertebralis ízületeket érinti, és a csigolya közti térben keletkező elcsontosodás miatt jellemző rá a fokozatos merevedés és a gerinc előrehajlása.

A gyógykezelés során fontos a környezet és az életvitel módosítása, a rehabilitáció, a gyógyfürdős terápia, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító készítmények használata.

A mágnesterápia alkalmazása Bechterew-kór esetén

A Bechterew-kór egyike azon betegségeknek, amelyeknél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – fájdalomcsillapító, duzzadás- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatásával – alapvetően segít. A krónikus betegeknél a mágnesterápia javítja a mozgáskészséget, fékezi az ízületek további károsodását és általában véve megkönnyebbülést hoz a páciensnek.
Bechterew-kór esetén eleinte a fájdalom enyhítése az elsődleges alacsony frekvenciákkal, amit a csillapodást követően regeneráló programokkal váltogatunk. A egfelelő applikátort a probléma helye szerint választjuk ki. A kisízületekre leggyakrabban a szolenoid, a gerincre pedig a nagy lapos vagy az egésztest applikátor a javasolt.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Derékfájdalmaim voltak és aranyér miatt szenvedtem. A mágnesterápia hatására gerincfájdalmaim fokozatosan megszűntek és aranyerem meggyógyult. Feleségemnek 1 hónapon belül elmúlt a térdfájása, de folytatja a kezelést.

Babic házaspár, Kojetín

Nyaki gerinci problémáim voltak. Bármikor hirtelen fordítottam el a fejem, nagyon fájt. A mágnesterápiát követően egészségi állapotom igen gyorsan javulni kezdett, a legnagyobb örömet a fájdalommentes fejmozdulatok okozzák.

Ladislava Martinková

Férjemmel mindketten tartós nyaki gerinci és ízületi fájdalmakban szenvedtünk. A vállfájdalmaim annyira erősek voltak, hogy nem tudtam fésülködni sem. Hat havi kezelés után vállam rendbejött és gerincfájdalmaim jelentősen csökkentek.

Sousedík házaspár, Zlín

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.