Az emberi szervezet reakciója

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az emberi szervezet 20 Hz-es, 8 mT intenzitású alacsonyfrekvenciás mágneses mezőre adott reakcióját értékelte a tanulmány (Löschinger et al., 1999), amely az intracelluláris kalcium stimulációjára irányult.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a pulzáló mágnesterápia befolyásolta a kalciumot a fibroblastok progenitor sejtjeiben. Ez utóbbi sejtek közvetlenül az őssejtekből jönnek létre.

A fenti sejtben található kalcium, azaz az intracellurális Ca2+ egy jelző molekula, amely számos metabolikus és fejlődési folyamatot ellenőriz (kalmodulin fehérjével kötődik (CaM)). Éppen itt fejti ki hatását az alacsonyfrekvenciás mágneses mező a sejtre, mivel felgyorsítja és javítja a fenti folyamatokat. Végül – nitrogén-monoxid szintáz (NOS) közvetítésével – nitrogén-monoxid (NO) keletkezik.

A nitrogén-monoxid – az erek simaizmaira hatva – vasodilatációt (értágutást), pénisz-erekciót és az emésztőrendszer izmainak elernyedését idézi elő, ami a belek tápanyag továbbító képességét serkenti.

A nitrogén-monoxid képződés végbemegy magában a központi idegrendszerben is, ahol a tanulási folyamatban és a memória létrejöttében tölt be szerepet. Mindenesetre a nitrogén-monoxid itt neurotransmitter funkcióját tölti be és idegingerületi átvitelre szolgál.

A 20 Hz-es, 8 mT intenzitású alacsonyfrekvenciás mágneses mező a jelen tanulmány alapján elernyeszti az izmokat és javítja a vérellátást.

Forrás: Löschinger, M. et al. (1999) Induction of Intracellular Calcium Oscillations in Human Skin Fibroblast Populations by Sinusoidal Extremely Low-Frequency Magnetic Fields (20 Hz, 8 mT) Is Dependent on the Differentiation State of the Single Cell. Radiation Research (2) p.195.

Az emberi bőr fibroblastok intracelluláris kalcium indukciója – igen alacsony frekvenciájú (20 Hz, 8 mT) mágneses mezővel befolyásolva – egyetlen sejt differenciálódási állapotától függ / Induction of intracellular calcium oscillations in human skin fibroblast populations by sinusoidal extremely low-frequency magnetic fields (20 Hz, 8 mT) is dependent on the differentiation state of the single cell

http://www.jstor.org/stable/3579770?seq=1#page_scan_tab_contents

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve