Az emberi szervezet immunrendszerének erősítése

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az emberi szervezet immunrendszerének erősítését tesztelte a vizsgálat (Reale et al., 2006), amely a fehérvérsejtek – 50 Hz-es, 1 mT intenzitású pulzáló elektromágneses mező általi – stimulációjával foglalkozott.

A vizsgálat eredményei feltárták azt a tényt, hogy a pulzáló mágnesterápia növeli az MCP-1 szintet (monocyte chemoatractant protein 1). Ez a protein az artéria falába vonzza a monocitákat (a fehérvérsejtek egy típusa). Az MCP-1 protein egyike azon kulcsfontosságú kemokineknek, melyek a monocyták és makrofágok migrációját és szövetekbe történő behatolását szabályozzák.

Más szóval, a monocyt, miután a csontvelőben létrejön, kb. 8 órán át a vérben van, ezután a szövetbe éppen az MCP-1 segítségével jut be. Itt a monocyt makrofággá válik és létrejön a természetes immunitással bíró sejt.

A migráció ilyetén folyamata és a monocyták vérkeringésből a vascularis endothel sejtjein való áthatolása elengedhetetlen a szövetek immunitásának mindennapos felügyeletéhez és a gyulladásra adott válaszrekacióhoz.

A jelen tanulmány eredményeiből kitűnik, hogy az 50 Hz-es, 1 mT intenzitású pulzáló mágneses mező növeli az immunitást és elősegíti a szövetek megújulását.

 

Forrás: Reale, M. et al. (2006) Modulation of MCP-1 and iNOS by 50-Hz sinusoidal electromagnetic field. Nitric Oxide.

MCP-1 és iNOS moduláció 50 Hz-es elektromágneses mező segítségével / Modulation of MCP-1 and iNOS by 50-Hz sinusoidal electromagnetic field

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16455275

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve