Az artrózis gyógyítása a klinikai vizsgálatok leggyakoribb témája

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az artrózis gyógyítása az alcsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiával összefüggő klinikai vizsgálatok leggyakoribb témája. Igen jelentősnek bizonyult H. Gierse német nyelvű tanulmánya, mely a pulzáló mágnesterápia jelentőségét az utóbbi évek számos klinikai vizsgálata alapján foglalta össze.

A fenti szisztematikus munka azt a meglepő eredményt hozta, hogy a pulzáló mágnesterápiát leggyakrabban éppen az oszteoartrózis és a sportolók sérülései esetében alkalmazzák. Egyúttal rámutatott a pulzáló mágnesterápiás kezelések tiszteletreméltó eredményeire.

H. Gierse klinikai tanulmányának adatai igazolják a fent említett egészségi problémák gyógykezelésének jelentős, 87%-os eredményességét.

Az emberi chondrocytákon – tehát az egészséges procokban, így a csigolyaközti porckorongokban is megtalálható sejteken – végzett kísérletek mindezen felül bizonyították azok eredményesebb növekedését és megújulását a pulzáló mágneses mező hatásának köszönhetően.

Forrás: Gierse, H. (2003) Aktueller Stand der Pulsierenden Signal Therapie zur Behandlung der Arthrose. / Current status of Pulsed Signal Therapy in the treatment of arthrosis. Deutsche Zeitschrift fuer Sportmedizin. 54 (6), 212–214.

A pulzáló mágnesterápia jelenlegi szerepe az artrózis gyógyítása terén / Aktueller Stand der Pulsierenden Signal Therapie zur Behandlung der Arthrose
 http://www.zeitschrift-sportmedizin.de/fileadmin/content/archiv2003/heft06/Gierse.pdf
 Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve