Asztma

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Astma - popis diagnózy
Kép: Asztma

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: A tüdőasztma fulladási rohamokban nyilvánul meg, melyeket a légutak obstrukciója (beszűkülése, elzáródása) okoz. Az obstrukció fő mechanizmusainak a hörgők simaizmainak összehúzódását, a nyálkahártya vérbőségét és duzzanatát, valamint a fokozott nyákelválasztást tartják.

Az asztma oka a hörgőknek a különböző ingerekre adott heves reakciója. Az asztma immunológiai vagy nem immunológiai jellegű és gyakran kombinált folyamat. A komplex gyógykezelés része a rehabilitáció, a sportolás, az ellenállás növelése, klimatikus gyógyfürdők, stb.

A mágnesterápia jelentősége asztma esetén

Asztma esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia görcsoldó és duzzanáscsökkentő hatásával elősegíti a légutak átjárhatóságát, továbbá a prekapilláris és kapilláris erekre irányuló jelentős értágító hatásával javítja az oxigéndús vér mikrocirkulációját a tüdőszövetben és a vér oxigén-szaturációját, valamint ödémacsökkentő hatással bír.

A mágnesterápia alkalmazása asztma esetén

Asztma esetén eleinte 2-25Hz-es alacsonyabb és közepes frekvenciákat (pl. medical program) használunk, majd az ismétlődő rohamok prevenciója érdekében a fentieket regenerációs (28.sz.) programmal felváltva alkalmazzuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Ízületi problémáim vannak, asztmában, szívizom oxigén-hiányban szenvedek és remeg a kezem. A mágnesterápiát 4 hónapja alkalmazzuk. Mindketten javulást észlelünk, csak a kezem remeg még mindig kissé.

Manželé Kučovi, Rokytnice

Feleségem a Biomagot cukorbetegségre, gyakori lábfájásra, a lányom pedig asztmára és migrénre használja. Naponta alkalmazzuk.

Dušan Bača, Levice

Rendkívül segít asztmára, ízületekre és köszvényre. Csaknem minden nap használom a készüléket hátfájásra.

Bohuslav Broučková, Dubenec

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.