Arthritis gyógyítása a pulzáló mágnesterápia gyulladásgátló hatásával

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Az arthritis gyógyítása 5 Hz-es, 4 µT intenzitású pulzáló mágnesterápia gyulladásgátló hatásával – volt R. Selvam (2007) kutatócsoportja vizsgálatának tárgya, mely tanulmány eredményei a Life Sciences tudományos folyóiratban kerültek közzétételre.

A mágnesterápiás kezelések megkezdése előtt a tanulmány krónikus jellegű arthritis során – az antioxidáns enzimek elvesztegetése miatt – megnövekedett lipidperoxidációt és csökkent immunitást dokumentál. A lipidperoxidáció magasabb szintje arra utal, hogy szabadgyökök károsítják a sejteket, és ezen folyamat termékei mutagének és karcinogének is lehetnek.

A részletesebb megközelítés felderítette, hogy a kalcium-ionok plazmatikus sejtmembránon keresztüli átjutása lefékeződött, míg a sejtközi kalcium-ionok szintje megemelkedett, tehát nem történt meg a kalcium-ionok sejtekbe juttatása.

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező alkalmazása után a plazmatikus sejtmembránok stabilizációjára került sor.

A pulzáló mágnesterápia gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően megújult a kalcium-ionok sejtekbe pumpálása a plazmatikus membránon keresztül, s egyúttal csökkent a sejtközi kalcium-ionok szintje.

A pulzáló mágnesterápia – gyulladáscsökkentő hatásával – tehát rendbehozza az említett negatív folyamatokat, amelyeket az arthritis a szervezetben előidéz, ezért alkalmas a rheumatoid arthritis gyógyítására.

Forrás: Selvam, R. et al. (2007) Low frequency and low intensity pulsed electromagnetic field exerts its antiinflammatory effect through restoration of plasma membrane calcium ATPase activity. Life Sciences. 802403–2410.

Az alacsony intenzitású alacsonyfrekvenciás pulzáló elektromágneses mező – kalcium-ionok sejtekbe juttatásának aktiválásával – gyulladáscsökkentő hatást fejt ki / Low frequency and low intensity pulsead electromagnetic field exerts its antiinflammatory effect through restoration of plasma membrane calcium ATPase activity
 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17537462

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve