Arthralgia azaz vállízületi gyulladás

Szerkesztő: | 4. október 2019
Artralgie či artróza ramene - popis diagnózy
Kép: Arthralgia azaz vállízületi gyulladás

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Az arthralgia (vállízületi gyulladás): degeneratív ízületi megbetegdés. Az arthralgia elsődlegesen az ízületi procot támadja meg, majd annak károsodását követően az ízületek peremén kinövések keletkeznek. Az arthralgia következtébenmásodlagosansérülnek az ízületet körülvevő ínszalagok és lágyszövetek is. A károsodás az ízületek deformációjához, mozgás-korlátozáshoz és fájdalomhoz vezet. Az arthralgia (vállízületi gyulladás) kifejlődéséhez hozzájárul az idős kor, az ízületek veleszületett elváltozásai, traumatikus elváltozások, túlterhelés, anyagcsere, stb. Gyógykezelése komplex – gyógyszeres, sebészeti, korrekciós, rehabilitációs és gyógyfürdős.

A mágnesterápia jelentősége arthralgia (vállízületi gyulladás) esetén

Olyan diagnózisról van szó, melynek kezelésére leggyakrabban használják az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát. Ebben az esetben igen eredményes a kezelés analgetikus, ödéma-csökkentő, gyulladásgátló és gyógyító hatása. A mágnesterápia a betegség krónikus formáinál segít a mozgásképesség javításában és az ízületek további károsodásának fékezésében, s egészben véve megkönnyebbülést hoz.

A mágnesterápia alkalmazása arthralgia (vállízületi gyulladás) esetén

Arthralgia (vállízületi gyulladás) esetén a mágnesterápiát a váll kezelésére kialakított speciális applikátor vagy szolenoid segítségével alkalmazzuk. Eleinte  alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciával enyhítjük a fájdalmat, amit az enyhülést követően 25 -50 Hz-es regeneráló programmal lehet kombinálni.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

2002 telén vállízület gyulladásom volt, meg sem tudtam mozdítani a karom. Nővéremtől kölcsönkértem a Biomag készüléket és naponta kétszer végeztem alapkezelést. 3 hét múlva teljesen rendbejöttem.

Broňa Poláková, Nemyčeves

Feleségemnek jobb csípőízületével és bal vállával voltak problémái. A fájdalmak vagy teljesen megszűntek vagy jelentősen csökkentek.

Jan Klouda, Červený Kříž

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.