Artériás fekély és lábszárfekély gyógyulásának befolyásolása

Szerkesztő: | 2019. január 7.

Artériás fekély és lábszárfekély gyógyulásának 60 Hz-es, 50 mT intenzitású alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mezővel történő befolyásolását vizsgálta a tanulmány (Cañedo-Dorantes et al., 2002), melynek eredményeit az Archives of Medical Research c. folyóiratban tették közzé.

A 26 páciens összesen 42 krónikus, lábon található fekélyét kezelték alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiával.

Már két hét elteltével az összes páciensnél kezdett megjelenni a pulzáló mágneses mező gyógyító hatása.

Az eredmények azt is megmutatták, hogy a fentiek ellenére, az autoimmun megbetegedéssel sújtott pácienseknél a gyógykezelések során a fekély állapotromlására is sor kerülhet. Végül a fekélyek 69%-a gyógyult meg, míg ez utóbbi esetek 50%-ánál a gyógyulás 16 hetet vett igénybe.

A begyógyult fekélyek állapota az összes említett esetben további min. 6 hónapig – sőt egyes esetekben 2 évig is – változatlan maradt.

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia tehát nemcsak jelentős hatékonyságát és megbízhatóságát bizonyította lábszárfekély gyógyítása esetében, hanem tartós gyógyhatásával is meglepetéssel szolgált.

Forrás: Cañedo-Dorantes, L. et al. (2002) Healing of chronic arterial and venous leg ulcers through systemic effects of electromagnetic fields. Archives Of Medical Research. 33 (3), 281–289.

Krónikus artériás fekély és lábszárfekély gyógyulása az elektromágneses mező szisztémás hatása révén / Healing of chronic arterial and venous leg ulcers through systemic effects of electromagnetic fields
 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12031635

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve