Aranyér

Szerkesztő: | 4. október 2019
Hemeroidy - popis diagnózy
Kép: Aranyér

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Olyan vénatágulatról van szó, amely a végbélnyílás alsó részén és az anális csatorna környékén figyelhető meg. Az aranyér gyógykezelése attól függ, milyen stádiumban van. E szerint 1-től (duzzadó vénák, egyéb probléma nélkül) 4-ig (az aranyeres csomók kitüremkednek a végbélnyílásból) különböztetjük meg az aranyér előrehaladottságát. Elhelyezkedése szerint belső és külső aranyérről beszélünk, és keletkezésének oka lehet az érfal veleszületett adottsága, székelési zavarok, tartós munkavégzés ülő helyzetben, stb. Az aranyér főbb tünetei közé tartozik a viszketés és égető érzés, ürítés során érzett fájdalom, élénk-piros vér szivárgása a végbélnyílásból, a későbbi stádiumokban az aranyér látható illetve kitapintható is. Az aranyér megelőzése és gyógykezelése az életstílus megváltoztatását, a több testmozgást, a gyógyszeres kezelést, scleroterapiát, az aranyér elkötését illetve akár a radikális műtéti beavatkozást foglalja magába.

A mágnesterápia jelentősége aranyér esetén

Az aranyér konzervatív és sebészeti gyógykezelése kiegészíthető a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiás kezelésekkel. A fájdalomcsillapító és értágító frekvenciákat egyrészt a heveny fájdalom csökkentésére, másrészt az érintett terület vér- és oxigénellátására használjuk, ami a vénatágulat és a gyulladásos tünetek enyhítéséhez vezet. A kezelések megfelelnek a nyugalmi állapotban javasolt prevencióhoz is, ne alkalmazzuk azonban a vénatágulat erősebb vérzékenysége idején.

A mágnesterápia alkalmazása aranyér esetén

Aranyér esetén naponta végezzünk 2 – 25 Hz-es kezeléseket lapos vagy köralakú applikátor segítségével, majd a későbbiekben prevenció céljából 36 – 44 Hz-es frekvenciákat alkalmazhatunk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket férjem rendszeresen használta, főként aranyérre és egyéb problémákra, 2 éve azonban pacemakerrel kell élnie.

Marie Škrobánková, Březová

Derékfájdalmaim voltak és aranyér miatt szenvedtem. A mágnesterápia hatására gerincfájdalmaim fokozatosan megszűntek és aranyerem meggyógyult. Feleségemnek 1 hónapon belül elmúlt a térdfájása, de folytatja a kezelést.

Manželé Babicovi, Kojetín

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.