Angina, rekedtség, felső léguti fertőzések

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Angína, nachlazení, rýma, KHCD - popis diagnóz
Kép: Angina, rekedtség, felső léguti fertőzések

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Megfázás, nátha, valamint egyéb felső léguti fertőzések a világon mindenütt a fertőző betegségek elsődleges okainak tekinthetők.
A nátha, a szem kötőhártya gyulladása és – főként emberi rinovírusok (HRV) okozta – egyéb fertőzések többszöri ismétlődést követően másodlagos, súlyosabb komplikációkhoz vezethetnek. Gyermekeknél leggyakoribb a középfül gyulladás, sinusitis, görcsös bronchitis exacerbációk, asztma és az alsó légutakat veszélyeztető cisztás fibrózis. A HRV által előidézett fertőzések elsősorban az idősebbeket, transzplantáción átesett személyeket, újszülötteket és a kisgyermekeket veszélyeztetik. Az új gyógyeljárások a HRV fertőzésekre – laboratóriumi kísérletek eredményeitől eltérően – a gyakorlatban nem hozták meg az elvárt hatást.

Mágnesterápia angina, rekedtség és felső léguti fertőzések esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia kedvezően befolyásolhatja a megbetegedés számos tünetét, főként ami a nyálkahártya-duzzanatokat illeti, ezen kívül elősegíti a csillós hám reparációját, tágítja a légutakat és gyulladásgátló hatást fejt ki.

A mágnesterápia alkalmazása angina, rekettség és felső léguti fertőzések esetén

Felső léguti fertőzések esetén (angina, rekedtség, megfázás,…) elsődlegesen 2 -25 Hz-es kezelést javasolunk a torok és a fej tájékán, szolenoid applikátor segítségével.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket naponta használjuk. Legtöbbet édesanyám, aki oszteoporózisban és asztmában szenved. Időnként mi is használjuk megfázás, légúti problémák vagy fejfájás esetén.

Jana Machalová, Bučovice

A készüléket rendszeresen használom sportolás utáni fáradtság esetén, fej- és nyakcsigolya fájdalmakra és megfázásra is.

Jiří Šidlo, Děpoltovice

Artrózisom van, nagy térdízületi fájdalmakkal küzdöttem. Intenzív „Biomag“ kezelések után a fájdalmak csökkenni kezdtek és idővel megszűntek. A készülék náthára, megfázásra és fogfájásra is nagyon bevált.

Pavlíková asszony, Havířov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.