Angina, rekedtség, felső léguti fertőzések

Szerkesztő: | 7. január 2019

Jellemzők: Megfázás, nátha, valamint egyéb felső léguti fertőzések a világon mindenütt a fertőző betegségek elsődleges okainak tekinthetők.
A nátha, a szem kötőhártya gyulladása és – főként emberi rinovírusok (HRV) okozta – egyéb fertőzések többszöri ismétlődést követően másodlagos, súlyosabb komplikációkhoz vezethetnek. Gyermekeknél leggyakoribb a középfül gyulladás, sinusitis, görcsös bronchitis exacerbációk, asztma és az alsó légutakat veszélyeztető cisztás fibrózis. A HRV által előidézett fertőzések elsősorban az idősebbeket, transzplantáción átesett személyeket, újszülötteket és a kisgyermekeket veszélyeztetik. Az új gyógyeljárások a HRV fertőzésekre – laboratóriumi kísérletek eredményeitől eltérően – a gyakorlatban nem hozták meg az elvárt hatást.

Mágnesterápia angina, rekedtség és felső léguti fertőzések esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia kedvezően befolyásolhatja a megbetegedés számos tünetét, főként ami a nyálkahártya-duzzanatokat illeti, ezen kívül elősegíti a csillós hám reparációját, tágítja a légutakat és gyulladásgátló hatást fejt ki.

A mágnesterápia alkalmazása angina, rekettség és felső léguti fertőzések esetén

Felső léguti fertőzések esetén (angina, rekedtség, megfázás,…) elsődlegesen 2 -25 Hz-es kezelést javasolunk a torok és a fej tájékán, szolenoid applikátor segítségével.

A mágnesterápia és a felső léguti fertőzések – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról felső léguti fertőzések esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a felső léguti fertőzések esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.