Amputációs fájdalom

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti po amputaci - popis diagnózy
Kép: Amputációs fájdalom

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Az amputációs fájdalom jellemzői: A csonk fájdalma, mely valamely végtag amputációját követően lép fel és melyet a már amputált végtag helyén szoktak érezni.

A mágnesterápia célja amputációs fájdalom esetén

Az amputációs fájdalom mágnesterápiás kezelésének célja a fájdalmak enyhítése és növelni az esélyt a fájdalomérzet megszüntetésére.

A mágnesterápia jelentősége amputációs fájdalom esetén

A végtag amputációs fájdalma az amputált testrész csonkjában jelentkező fájdalomérzet és fantomfájdalom. Az amputációs fájdalom és fantomfájdalom az amputáción átesett személyek csaknem egyharmadánál jelentkezik, és nehezen kezelhető.

A mágnesterápia alkalmazása amputációs fájdalom esetén

Amputációs fájdalom esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia fájdalomcsillapító és vasodilatációs frekvenciáit javasoljuk alkalmazni hosszútávon napi 2-3 alkalommal a hátgerinc megfelelő szegmenseiben és helyileg az amputált csonkon szolenoid és lapos applikátor segítségével.

A csonkfájdalom a rossz vérellátásból, idegi problémákból, stb. eredhet. Belgyógyászati és neurológiai vizsgálatra és a meghatározott ok szerinti gyógykezelésre van szükség. Csonkfájdalom esetén is a fájdalomcsillapító frekvenciákat az értágító frekvenciákkal felváltva alkalmazzuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomagot már 10 éve használom nyaki és ágyéki gerincfájdalmakra. Feleségem is használta a készüléket, miután amputálták a lábát. Minden ismerősömnek javasolom a Biomagot.

Vincet Gula, Tábor

Mindkét alsó végtagomat amputálták és gyakran voltak fantomfájdalmaim, különösen időváltozáskor. Ez esetben is segített a Biomag készülék.

Tibor Rábek, Zahor

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.