Amputációs fájdalom

Szerkesztő: | 7. január 2019

Az amputációs fájdalom jellemzői: A csonk fájdalma, mely valamely végtag amputációját követően lép fel és melyet a már amputált végtag helyén szoktak érezni.

A mágnesterápia célja amputációs fájdalom esetén

Az amputációs fájdalom mágnesterápiás kezelésének célja a fájdalmak enyhítése és növelni az esélyt a fájdalomérzet megszüntetésére.

A mágnesterápia jelentősége amputációs fájdalom esetén

A végtag amputációs fájdalma az amputált testrész csonkjában jelentkező fájdalomérzet és fantomfájdalom. Az amputációs fájdalom és fantomfájdalom az amputáción átesett személyek csaknem egyharmadánál jelentkezik, és nehezen kezelhető.

A mágnesterápia alkalmazása amputációs fájdalom esetén

Amputációs fájdalom esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia fájdalomcsillapító és vasodilatációs frekvenciáit javasoljuk alkalmazni hosszútávon napi 2-3 alkalommal a hátgerinc megfelelő szegmenseiben és helyileg az amputált csonkon szolenoid és lapos applikátor segítségével.

A csonkfájdalom a rossz vérellátásból, idegi problémákból, stb. eredhet. Belgyógyászati és neurológiai vizsgálatra és a meghatározott ok szerinti gyógykezelésre van szükség. Csonkfájdalom esetén is a fájdalomcsillapító frekvenciákat az értágító frekvenciákkal felváltva alkalmazzuk.

A mágnesterápia és az amputációs fájdalom – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról amputációs fájdalom esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az amputációs fájdalom esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.