Alzheimer-kór

Szerkesztő: | 4. október 2019
Alzheimer - popis Alzheimerovy demence
Kép: Alzheimer-kór

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Az Alzheimer-kór leírása: az agy neurodegeneratív megbetegedéséről van szó, mely során az agy fokozatos leépülésére kerül sor. Az Alzheimer-kór az idegrostok és -sejtek széteséséhez, valamint – kóros fehérjék lerakódása következtében – az agy anyagcseréjének változásához vezet. A fentiek miatt fokozatos agysorvadás, béta-amiloid és plakk-képződés, acetilkolin csökkenés, steril gyulladás folyamatai mennek végbe, valamint az oxigén szabadgyökök hatására a neuronok pusztulására kerül sor. Jelenleg az Alzheimer-kór kezelése inkább a kóros folyamat lassítását jelenti és az agy metabolizmusára, a hormonális kezelésre, acetilkolinészteráz-gátlásra összpontosít, illetve gyulladás-csökkentő – s kiegészítésképpen – antioxidáns hatású anyagok használatára irányul.

A mágnesterápia jelentősége Alzheimer-kór esetén

Az Alzheimer-kór kiegészítő kezeléséhez tartozik a rehabilitáció, melynek keretében az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alkalmazása igen megfelelő, mivel értágító és gyulladáscsökkentő hatásával javítja a központi idegrendszer tápanyag- és oxigén-ellátását, valamint hozzájárul a kóros folyamat fékezéséhez, az egészségi állapot stabilizálásához. A magasabb stimulációs frekvenciák az idegműködés serkentéséhez vezetnek.

A mágnesterápia alkalmazása Alzheimer-kór esetén

Alzheimer-kór esetén naponta 2-25, valamint 50-81Hz-es értágító és stimuláló programokat alkalmazunk. A fej kezeléséhez a szolenoid, a gerinc tájékára pedig lapos applikátor használatát javasoljuk.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A Biomag készüléket kb. 10 évvel ezelőtt vettük meg. Akkoriban férjemnél Alzheimert diagnosztizáltak. A készüléket csaknem naponta használjuk - csak a hát és a kéz kezelésére. Nagyon elégedettek vagyunk.

Eva Tvrdoňová, Soblahov

A pulzáló mágnesterápiát csaknem az egész család használja. Édesanyámat súlyos betegségből gyógyította ki. Otthonunkban a pulzáló mágnesterápia pótolhatatlan, tkp. a „háziorvos“ szerepét tölti be.

Paťhová asszony, Trhová Štěpánov

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.