Alsó végtagjainkkal nemcsak a gyakori megterhelés, túlterhelés miatt szokott sok problémánk lenni, hanem azért is, mert testünk legalacsonyabban elhelyezkedő részéről van szó. A végtagját érintő általános probléma esetén (ér és visszér-problémák, izomfáradtság) lábát a lapos applikátorra helyezve vagy a nyílásokkal ellátott applikátorba dugva végezze a kezelést. Lokális (pl. lábfejet, bokát, térdet érintő) probléma esetén a háromszög alakzatba hajtott applikátorba helyezve lábát élvezze a mágneses mező problémás helyre gyakorolt rotációs hatását. Lábaira helyezheti az AL16-LUM helyi applikátort is, amely – polarizált fénnyel kombinálva – a lábszárfekély és bőrproblémák kezelésére is alkalmas. A csípő kezelése érdekében a lapos applikátort helyezze mindkét csípőjére és élvezze a Biomag® pulzáló mágneses terének preventív hatását.
Vegye végig alsó végtagjai és csípői egyes problémáit, a Biomag mágnesterápia bizonyára segít azok leküzdésében.

Alsó végtagok és csípő és a mágnesterápia – az Önök kérdései

Önnek alsó végtagjaival vagy csípőjével vannak problémái? Tartós vagy heveny fájdalomtól szenved? A Biomag mágnesterápia Önnek is segít.
Tanácstalan a mágnesterápia alsó végtagokat és csípőt érintő használatával kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink megadják a szükséges információkat.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.