Alopecia (hajhullás)

Szerkesztő: | 7. január 2019

Az alopecia (hajhullás) jellemzői: Az alopecia fogalma patológiás, csomókban végbemenő hajhullást jelent, illetve jelentheti a szőrzet teljes elvesztését is. A hajhullás lehetséges okai: a hormonális változások, stressz, toxikus hatások, mechanikus hatás és bőrbetegség. Táplálkozást változtató tanácsokon kívül a gyógykezelés célja a dihydrotestosteron-inhibíció és egyéb olyan módszerek alkalmazása, amelyek segítik a fejbőr vérellátását és a szervezet méregtelenítését.

Mágnesterápia alopecia (hajhullás) esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a prekapilláris és kapilláris erekre gyakorolt jelentős tágító hatásával stimulálja a fejbőrben az oxigéndús vér és tápanyag mikrocirkulációját, amivel jobb feltételeket teremt a hajnövekedés megújulásának.
A pozitív összhatás érdekében javasoljuk – a méregtelenítés elősegítésére – a máj környéki kezelést is, valamint a folyadékbevitel növelését magnetizált víz formájában, amely képes hatékonyabban feloldani és kiválasztani a metabolitokat a szövetekből.

A mágnesterápia használata alopecia (hajhullás) esetén: A fej hajjal borított részére – értágító programok (36 – 44 Hz) szolenoid máj-környéki alkalmazásával – medical program lapos applikátor segítségével.

 Mágnesterápia és alopecia – Kapcsolatfelvételi űrlap

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról az alopecia gyógyitása illetve megelőzése érdekében? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az alopecia esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.