Állkapocs-ízületi fájdalmak

Szerkesztő: | 7. január 2019

Az állkapocs-ízületi fájdalmak jellemzői: A betegség és az állkapocs-ízületi fájdalmak oka lehet baleset, artrózis, stressz vagy – pl. foghúzás utáni – megváltozott fogsor illeszkedés, illetve – helytelen fogtömés következtében – az ízület rágás közbeni egyoldalú terhelése, stb.Ha az állkapocs-ízületi fájdalmaknak strukturális okai vannak, a tünetek enyhíthetők. A működési zavaroknál (az ízületi fejecs „kiugrása“ illetve annak érzése, vagy izomterhelésből eredő fájdalom), a problémák oka fyzikoterápiás kezeléssel megszüntethető. Az állkapocs-ízületi fájdalmak gyógykezelése a puha szövetek állkapocs környéki, a fej és nyaki gerinc manuális kezeléséből, az állkapocs-ízület mobilizációjából és elsősorban speciális tornából tevődik össze.

A mágnesterápia állkapocs-ízületi fájdalmak esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia analgetikus és görcsoldó hatásával enyhíti a rágóizmok merevségét és a fájdalmat, továbbá – mind a heveny stádiumban, mind a fájdalomra irányuló kezelések idején – jól érvéynesülhet a terápia gyulladásgátló hatása.

A mágnesterápia alkalmazása állkapocs-ízületi fájdalmak esetén

A fájdalmas helyen kisméretű applikátor vagy szolenoid használatával elsősorban 2 – 6 Hz csillapító és 8-14 Hz izomlazító frekvenciák alkalmazása. Javasoljuk a kezelést ismételni mindaddig, amíg el nem múlik a fájdalom, majd regeneráló programok következnek.

Mágnesterápia és állkapocs-ízületi fájdalmak – Kapcsolatfelvételi űrlap

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról az állkapocsízületi fájdalmak gyógyitása illetve megelőzése érdekében? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az állkapocsízületi fájdalmak esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.