Állkapocs-ízületi fájdalmak

Szerkesztő: | 4. október 2019
Bolesti čelistního kloubu - popis diagnóz
Kép: Állkapocs-ízületi fájdalmak

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

Az állkapocs-ízületi fájdalmak jellemzői: A betegség és az állkapocs-ízületi fájdalmak oka lehet baleset, artrózis, stressz vagy – pl. foghúzás utáni – megváltozott fogsor illeszkedés, illetve – helytelen fogtömés következtében – az ízület rágás közbeni egyoldalú terhelése, stb.Ha az állkapocs-ízületi fájdalmaknak strukturális okai vannak, a tünetek enyhíthetők. A működési zavaroknál (az ízületi fejecs „kiugrása“ illetve annak érzése, vagy izomterhelésből eredő fájdalom), a problémák oka fyzikoterápiás kezeléssel megszüntethető. Az állkapocs-ízületi fájdalmak gyógykezelése a puha szövetek állkapocs környéki, a fej és nyaki gerinc manuális kezeléséből, az állkapocs-ízület mobilizációjából és elsősorban speciális tornából tevődik össze.

A mágnesterápia állkapocs-ízületi fájdalmak esetén

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia analgetikus és görcsoldó hatásával enyhíti a rágóizmok merevségét és a fájdalmat, továbbá – mind a heveny stádiumban, mind a fájdalomra irányuló kezelések idején – jól érvéynesülhet a terápia gyulladásgátló hatása.

A mágnesterápia alkalmazása állkapocs-ízületi fájdalmak esetén

A fájdalmas helyen kisméretű applikátor vagy szolenoid használatával elsősorban 2 – 6 Hz csillapító és 8-14 Hz izomlazító frekvenciák alkalmazása. Javasoljuk a kezelést ismételni mindaddig, amíg el nem múlik a fájdalom, majd regeneráló programok következnek.

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

A készüléket 10 éve használjuk, az egész család kezeli magát. Fájdalmak esetén a probléma 2-3 nap múlva megszűnik. Használjuk a magnetizált vizet is.

Daniela Bábiková, Nitra

A készüléket el se tesszük, állandóan készen áll a fotelben, s így tévénézés közben mindketten felváltva használjuk problémáinkra. Tudjuk, hogy enyhíti a fájdalmat és huzamosabb használata segít a problémáinkra.

František Holásek, Traplice

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.