Ágybavizelés gyermekeknél (enuresis)

Szerkesztő: | 4. október 2019
Pomočování u dětí - popis enurézy
Kép: Ágybavizelés gyermekeknél (enuresis)

Ön megoldást keres az egészségügyi problémákra?

Kérdezzen tőlünk

Jellemzők: Az ágybavizelő gyermekek döntő többségének húgyhólyagja normál működésű és alvása szintén normális, csak, amikor a húgyhólyag megtelik, nem ébrednek fel és bekövetkezik a bevizelés. A gyermekek ágybavizelésének alapvető patofiziológiájában a húgyhólyag funkciója, az alvás, a vizeletképződés és a genetikai hajlam érvényesül.

Az ágybavizelés (enuresis) gyakrabban figyelhető meg a fiúknál, mint a lányoknál. Az antidiuretikus kezelés az éjszakai alvás folyamán a vizeletképződés leleassulásához vezet és segíthet a probléma megoldásában. A gyermekek ágybavizelését okozhatják lelki problémák.

A mágnesterápia jelentősége a gyermekek ágybavizelése esetén

A gyermekek ágybavizelése esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia kiegészítő kezelésként alkalmazható (gyulladáscsökkentő, myorelaxációs hatás), azonban nincs befolyással az összes tényezőre (jelentős lelki tényezők, genetikai adottságok, stb.). A gyermekek ágybavizelése esetén a kezelést javasoljuk a nap folyamán végezni naponta és tartósan az ágyéki gerinc és a húgyhólyag tájékán. Ezen kívül fontos a fertőzések elleni védekezés, a javasolt – főként elalvás előtti – folyadékfogyasztás és a gyermekorvos egyéb utasításainak betartása.

A mágnesterápia alkalmazása a gyermekek ágybavizelése esetén

A gyermekek ágybavizelése esetén 10 – 14 és 2 – 25 Hz-es izomlazító és értágító kezeléseket végezzünk az ágyéki gerinc és a húgyhólyag tájékán.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Húgyhólyag problémáim voltak, ezért a készüléket naponta 3x kezdtem használni minden problémámra. Most már csak preventíven használom naponta 2x. Elégedett vagyok.

Jarmila Merbitzová, Chlumec

A Biomag készülékkel igen elégedettek vagyunk, amit az bizonyít, hogy naponta használjuk. Mindenkinek nagyon ajánlom, mert minél hamarabb kezdik el használni valamilyen problémára, annál könnyebb azt csökkenteni illetve kiküszöbölni.

František Zeman, Semily

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.