A vállfájásra irányuló gyógyhatás növelése

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A vállfájásra irányuló gyógyhatás növelése pulzáló mágnesterápia segítségével volt a randomizált, kettős-vak és placebo kontrollos klinikai vizsgálat tárgya (Galace de Freitas et al., 2014), melynek során 56 páciens végzett hagyományos rehabilitációs tornát.

A három hetes pulzáló mágnesterápiás kezelésben részesülő pácienseken megfigyelt hatás került összevetésre a mágnesterápiát nélkülöző kontroll-csoport eredményeivel. Az értékelési szempontok a fájdalom enyhülése, a szervi működés javulása és az izomzat erősödése voltak. MIndkét csoport izomerősítő rehabilitációs tornán vett részt, és az eredményeket a rákövetkező három hét folyamán értékelték.

A pulzáló mágnesterápiában részesülő pácienseknél a három hónap egész lefolyása alatt jobb izomműködés és a fájdalom nagyobb mértékű enyhülése volt megfigyelhető. Ami az izomerősödést illeti, e téren a két csoport eredményei hasonlóak voltak.

A vizsgálat eredményei tehát igazolják, hogy a pulzáló mágneses mező hatványozza a vállakra irányuló rehabilitációs torna eredményeit és kedvező hatásával csökkenti a fájdalmat, valamint javítja a vállak szervi működését.

A pulzáló mágnesterápia tehát jelentősen hozzájárul a vállfájással küzdő páciensek rehabilitációjához.

Forrás: Galace de Freitas, D. et al. (2014) Pulsed Electromagnetic Field and Exercises in Patients With Shoulder Impingement Syndrome: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial. Archives of Physical Medicine & Rehabilitation. 95 (2), 345–352.

Pulzáló elektromágneses mező és torna vállfájásos páciensek esetében: randomizált, kettős-vak, placebo kontrollos klinikai vizsgálat / Pulsed Electromagnetic Field and Exercises in Patients With Shoulder Impingement Syndrome: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24139986

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve