Méregtelenítés

Szerkesztő: | 7. január 2019

A program jellemzői: Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia detoxikációs (tisztító) hatással bír és befolyásolja az anyagcsere intenzitását. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező az érintett szövetben egyenletesen (miden sejten) áthatolva enyhe elektromosságot indukál, miáltal megváltozik a sejtek felületi potenciálja és a sejtmembrán áteresztőképessége, javul a vérkeringés, az oxigén- és tápanyag-ellátás, valamint javul a salakanyagoknak a szervezet érintett szöveteiből való elvezetése.
Ez
minden gyógyulási folyamat, így a szervezet méregtelenítésének is alapvető feltétele. Az intenzívebb anyagcsere, a detoxikáció és a salakanyagok elvezetése a szervezetbőlminden gyógyulási és regenerációs folyamat kezdete. Pl. a Biomag® készülék alkalmazása a máj tájékán stimulálja a májműködést, valamint serkenti a méregtelenítést és növeli a detoxikáció hatását.

A mágnesterápia jelentősége méregtelenítés esetén

Az applikátor problematikus testrészre – izomra, ízületre, gerinre, stb. – való helyezésével lokális hatást érünk el. A kisméretű applikátor használatával a nagyobb indukció miatt erősebb lokális hatás, a nagyobb kezelési felülettel rendelkező applikátorokkal pedig – az alacsonyabb indukció ellenére is – az egész testben erősebb metabolikus hatás érvényesül. Ez a hatás egész sor megbetegedés és probléma esetében pozitív tüneteket vált ki. Pl. az olyan anyagcsere-problémáknál mint a diabétesz és a köszvény, illetve fertőzést – májgyulladás, mononukleózis, toxikus szövetpusztulást – követően a szövetek regenerációja esetén, de ekcéma és egyéb allergiás tüneteknél is segít. A megfelelő méregtelenítő hatás elérése érdekében  elengedhetetlen a fokozott folyadék-bevitel. A tisztító hatást növeli a magnetizált víz fogyasztása, mely fokozottan képes a salakanyagokat oldani és elvezetni a szövetekből.

A mágnesterápia alkalmazása méregtelenítés esetén

A szervezet detoxikációja folyamán naponta 65 – 81 Hz-es frekvenciákkal kezeljük a has és a máj tájékát, valamint a 31. sz. program segítségével vízkezelést végzünk (ún. magnetizált víz).

A mágnesterápia és a méregtelenítés – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról a szervezet méregtelenítése esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk a szervezet méregtelenítése esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.