Méregtelenítés

Szerkesztő: | 2019. október 4.
Detoxikace organismu - popis
Kép: Méregtelenítés

Megoldást keres egészségügyi problémáira?

Kérdezzen tőlünk

A program jellemzői: Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia detoxikációs (tisztító) hatással bír és befolyásolja az anyagcsere intenzitását. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező az érintett szövetben egyenletesen (miden sejten) áthatolva enyhe elektromosságot indukál, miáltal megváltozik a sejtek felületi potenciálja és a sejtmembrán áteresztőképessége, javul a vérkeringés, az oxigén- és tápanyag-ellátás, valamint javul a salakanyagoknak a szervezet érintett szöveteiből való elvezetése.
Ez
minden gyógyulási folyamat, így a szervezet méregtelenítésének is alapvető feltétele. Az intenzívebb anyagcsere, a detoxikáció és a salakanyagok elvezetése a szervezetbőlminden gyógyulási és regenerációs folyamat kezdete. Pl. a Biomag® készülék alkalmazása a máj tájékán stimulálja a májműködést, valamint serkenti a méregtelenítést és növeli a detoxikáció hatását.

A mágnesterápia jelentősége méregtelenítés esetén

Az applikátor problematikus testrészre – izomra, ízületre, gerinre, stb. – való helyezésével lokális hatást érünk el. A kisméretű applikátor használatával a nagyobb indukció miatt erősebb lokális hatás, a nagyobb kezelési felülettel rendelkező applikátorokkal pedig – az alacsonyabb indukció ellenére is – az egész testben erősebb metabolikus hatás érvényesül. Ez a hatás egész sor megbetegedés és probléma esetében pozitív tüneteket vált ki. Pl. az olyan anyagcsere-problémáknál mint a diabétesz és a köszvény, illetve fertőzést – májgyulladás, mononukleózis, toxikus szövetpusztulást – követően a szövetek regenerációja esetén, de ekcéma és egyéb allergiás tüneteknél is segít. A megfelelő méregtelenítő hatás elérése érdekében  elengedhetetlen a fokozott folyadék-bevitel. A tisztító hatást növeli a magnetizált víz fogyasztása, mely fokozottan képes a salakanyagokat oldani és elvezetni a szövetekből.

A mágnesterápia alkalmazása méregtelenítés esetén

A szervezet detoxikációja folyamán naponta 65 – 81 Hz-es frekvenciákkal kezeljük a has és a máj tájékát, valamint a 31. sz. program segítségével vízkezelést végzünk (ún. magnetizált víz).

Hogyan hat a Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.

Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).

A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Osztályunkon igen jól tudjuk alkalmazni a pulzáló mágneses mező hatását. Nagyra értékeljük, hogy nemcsak a programok száma alapján tudjuk alkalmazni, hanem magunk is kialakíthatunk programokat. A készülék kisméretű, egyszerűen kezelhető, igen jó teljesítmény mellett.

Prágai Na Bulovce Egyetemi Klinika – Orvosi Rehabilitációs Osztály

A pulzáló mágneses mezős kezeléseket több, mint 10 éve alkalmazzuk gyógyfürdőinkben. A Biomag készülékeket úgy a rehabilitációs, mind a fürdőzéses gyógyítás keretében használjuk. A mágnesterápia kombinálása egyéb rehabilitációs módszerekkel igen előnyös, mivel a mágnesterápia hatásai más módszerek hatásaival összeadódnak (fájdalomcsillapító, ödémagátló, regenerációs és miorelaxációs hatás).

A készülékkel meg vagyunk elégedve, jól kezelhető applikátorokkal is és jók a gyógyítási eredményei. A páciensek visszajelzései pozitívak. Heti kb. 50 alkalommal használjuk

Masaryk Városi Kórház, Jilemnice

Rengeteg gyógyszert szedtem a fájdalom enyhítésére, magas vérnyomásra és májgyulladásra. A Biomag készüléket megvásárolván állt be a valódi megkönnyebbülés, már nincsenek fájdalmaim. Még a májgyulladásra sem szedek gyógyszert.

František Maňák, Karviná

Gyakran, hetente 3-4 x használom a készüléket májregenerációra. A készülékkel nagyon elégedett vagyok.

Anna Ondrejková, Banská Bystrica

Információs kiegészítő: A terápia eredményei egyéniek lehetnek és ezért nem mindig felelnek meg az itt közölt tapasztalatokkal.

Az orvosok és ügyfeleink az alábbi betegségek ill. panaszok esetében is alkalmazzák a Biomag pulzáló terápiát:

  • Cukorbetegség
  • Gerincfájdalmak
  • Lábszárfekély
  • Magas vérnyomás
  • Karpális alagút szindróma
  • Ízületi gyulladások
  • További panaszok

 

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.

A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.

Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!

Zákazník

A * -gal jelölt tételek kitöltése kötelező.

reCAPTCHA
Személyes adatok feldolgozása.A személyes adatok feldolgozásáról tájékoztató kiegészítés itt található.