A magnetizált víz hatása a termékenységre

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A magnetizált víz termékenységre gyakorlot hatását vizsgálta L. Hafizi kutatócsoportja (2014) állatmodellen, nemcsak indukált szuperovuláció eredményességének egybevetésével, hanem a petevezetékek és a méh epithel részletesebb analízise útján is.

Fontos mutatónak bizonyult a petevezetékek és a méh hámsejtjeinek magassága, mivel a belhártya megfelelő magassága elengedhetetlenül szükséges a megtermékenyített petesejt optimális befészkelődéséhez. A nem elégséges epithel-réteg a petesejt méhben való beágyazódását bizonytalanná teszi, ugyanis az kiürülhet a testből.

A magnetizált víz hatása ebben az esetben igazolódott, mivel a petevezetékekben magasabb epithelsejteket figyeltek meg. De nemcsak ezt. A magnetizált víz a corpus luteum (sárgatest – ideiglenes mirigy) számát – ezzel tehát a megtermékenyülés esélyét – is jelentősen megnövelte.

Normál körülmények között a corpus luteum minden menstruációs ciklus során újratermelődik és elengedhetetlen a megfoganáshoz és a megtermékenyített petesejt megtartáshoz. A jelen tanulmányban azonban a szuperovuláció – nagyobb számú petesejt termelődésének előidézésével – párhuzamosan a corpus luteum számának növekedésére is sor került.

Röviden – a szuperovuláció előidézésével a corpus luteum számának, valamint a petevezetékek belhártyája magasságának növelésével – növekszik a termékenység esélye is.

A jelen tanulmány adatai tehát egyértelműen bizonyították, hogy a magnetizált víz fogyasztása még inkább növeli a megtermékenyülés esélyét.

Forrás: Hafizi, L. et al. (2014) Effects of magnetized water on ovary, pre-implantation stage endometrial and fallopian tube epithelial cells in mice. Iranian Journal of Reproductive Medicine. 12 (4), 243–248.

A magnetizált víz hatása a termékenységre és az epithelsejtek magasságára a preimplantációs fázisban / Effects of magnetized water on fertility and height of epithelial cells in pre-implantation stage
 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4071628/

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve