Az APMM és frekvenciáinak tulajdonságai a Biomag® készülékeken

Szerkesztő: | 2019. június 19.

Minden elektromágneses mezőnek van déli és északi polaritása. Az elektromágneses impulzusok eltérő frekvenciával rendelkeznek. Ezek és más paraméterek befolyásolják például, hogy tünetcsökkentő vagy stimuláló hatást fejtünk-e ki.

A Biomag® mágnesterápiás applikátorok polaritása

A Biomag® mágnesterápiás készülékeken generált egy polaritású pulzusok lehetővé teszik, hogy az applikátorokban adott helyen mindig azonos legyen a polaritás.

A mágneses mező alacsony frekvenciái = 1 – 10 Hz

A mágneses mező alacsony frekvenciái esetén az analgetikus és myorelaxációs hatás érvényesül.

A mágneses mező közepes frekvenciái = 10 – 15 Hz

A Biomag® mágnesterápiás készülékek programjai, amelyek a mágneses mező közepes frekvenciáit használják fel, elsősorban gyulladáscsökkentő hatást fejtenek ki, amely a krónikus és degeneratív megbetegedések esetén alkalmazható. Ezen kívül a közepes frekvenciák értágító hatásúak, tehát javítják a vérkeringést és a nyirokáramlást, valamint ödémacsökkentő hatással is bírnak.

A mágneses mező magasabb frekvenciái = max.25 Hz

A magasabb frekvenciájú mágneses mező leginkább a csontgyarapodásra, sérülés utáni állapot, égési sebek esetén, valamint akut megbetegedések során gyakorol serkentő hatást. Ezen kívül detoxikációs hatása is van.

A mágneses mező 25 Hz-en (26 – 81 Hz) felüli frekvenciái

A mágneses mező ezen frekvenciáit olyan esetekben alkalmazzuk, amikor tovább kívánjuk fokozni az APMM hatásának intenzitását némely károsodás-típusnál, pl. az égési sebek, nehezen gyógyuló fracturák vagy álízületek esetén. A 25 Hz-en felüli frekvenciák a gyógyulás, a regeneráció és detoxikáció fokozottabb mértékének elősegítésére alkalmazandók. A magasabb frekvenciák használatát a pulzáló mágnesterápiával kapcsolatos szaktanácsadást ellátó orvossal kell megkonzultálni. Az orvosi tanácsadást az ügyfelek számára minden márkaértékesítőnk biztosítja.

 

Az APMM és frekvenciáinak tulajdonságai a Biomag® készülékeken – az Önök kérdései

Felkeltették érdeklődését a mágneses mező tulajdonságai és a Biomag® készülékeken működő frekvenciái? Szeretné megtudni, hogyan segíthet a mágnesterápia az Ön problémáin? Forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink megválaszolják az Ön kérdéseit.