A pulzáló mágnesterápia elsődleges gyógyhatásainak táblázata frekvenciák szerint. Egyéni beállításhoz – a páciens igényei szerint beállítható program

Szerkesztő: | 2019. június 19.

A pulzáló mágnesterápiát végző készülékek különböző gyógyhatású frekvenciákat generálnak. Az effektusok táblázata a többséget képező terápiás hatások frekvencia szerinti áttekintéséül szolgál.

A Biomag mágnesterápiás készülékek jelenleg összesen 103 egészségi problémát kezelő programmal rendelkeznek. A mágnesterápiás készülékek programjainak egyike az ún. “Egyéni beállítások”, amely lehetővé teszi a felhasználónak a kívánt frekvenciák, s ezzel az adott gyógyító hatás beállítását saját igényei szerint.

Készítettünk Önnek egy táblázatot, mely segíthet az “Egyéni beállítások” programon belül a megfelelő frekvencia illetve gyógyhatás kiválasztásában.

A pulzáló mágnesterápia elsődleges gyógyhatásainak táblázata frekvenciák szerint.

A Biomag mágnesterápia egyéni beállításai – az Önök kérdései

Felkeltették érdeklődését a Biomag mágnesterápiás készülékek egyéni beállításainak lehetőségei? Szeretné megtudni, hogyan segíthet a mágnesterápia az Ön problémáin? Forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink megválaszolják az Ön kérdéseit.