A glikált hemoglobin-szint változása magnetizált víz fogyasztása után

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A vércukorszint változását állatmodellen tesztelte H. Lee és kutatócsoportja (2009) magnetizált víz 16 hétig tartó adagolásával. A kutatók megpróbálták bizonyítani vagy cáfolni a fizikailag módosított – az élethez nélkülözhetetlen anyag a – víz gyógyhatásáról szóló feltevéseket.

A víz – amennyiben pulzáló elektromágneses mező hatásának van kitéve – megváltoztatja fizikai tulajdonságait. Az ilyen módosított víz elnevezése a “magnetizált víz”.

A magnetizált vizet már a múlt század 30-as éveitől kezdve használják. Igazából azonban nem terjedt el, mivel máig nem sikerült teljesen megmagyarázni hatását. Néhány szakember már jelezte emberi szervezetre – főként az emésztő- és idegrendszerre, valamint a húgyutakra – gyakorolt gyógyító hatását.

A 16 hétig tartó tesztelés a magnetizált víz hatását kontroll-csoport eredményeivel vetette egybe. A 10. héttől a vércukor-koncentrációjában jelentős eltérések mutatkoztak.

A kísérlet befejezését követően a vérmintákból glikált hemoglobin (HbA1c) szintjét elemezték – a HbA1c-érték tükrözi a a vércukor értékeit 4-6 hét lefolyása alatt.

A magnetizált vizet fogyasztó csoportnál a vérglükóz csupán 9,7%-os hemoglobin kötést hozott létre, míg a kontroll-csoport esetében ez az arány 12,4% volt.

A magnetizált víz a tárgy tanulmányban tehát vércukor-szint csökkentő hatást mutatott.

A fenti eredmények – a vér glükóz-homeosztázisa szabályozásának szempontjából – a magnetizált víz érdekes gyógyhatásáról tanúskodnak.

Forrás: Lee, H. et al. (2009) Four months of magnetized water supplementation improves glycemic control in CB57BK/KSJ-DB/+(DB/+) mice. Annals Of Nutrition And Metabolism. 55405.

Magnetizált víz négy hónapig történő adagolása során történő vércukorszint kontroll CB57BK/KSJ-DB/+(DB/+) egér esetében  / Four months of magnetized water supplementation improves glycemic control in CB57BK/KSJ-DB/+(DB/+) mice
 
http://www.karger.com/Article/Pdf/248297

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve