A bőrszövet megújulásának elősegítése

Szerkesztő: | 2019. január 7.

A bőrszövet megújulásának elősegítése pulzáló mágnesterápiás kezelések segítségével. A tanulmány (Vianale et al., 2008) – melyben a vizsgálatot végzők a bőrsejtek növekedését elősegítő mechanizmusokra irányították figyelmüket – a fő bőrsejtekre (keratinocytákra) gyakorolt hatást írja le.

A pulzáló mágnesterápia hatására az NF-κB protein komplex aktivitásának azonnali csökkenését figyelték meg, míg a kontroll-csoportnál ellenkezőleg, a fenti komplex aktivitásának csökkenésére fokozatosan és lassan került sor.

Az NF-κB felelős a citokin-produkcióért és a sejt életben maradásáért, egyúttal ellenőrzi a DNA transzkripciót, valamint része van a sejtek stresszre, citokinekre (és chemokinekre), szabadgyökökre, UV sugárzásra, oxidált alacsony denzitású lipoproteinekre (rossz koleszterol a vérben), valamint a bakteriális és vírusos antigénekre történő reakciójában is.

A tanulmány megállapította, hogy a pulzáló mágnesterápia – nagyobb proliferáció révén – jelentősen elősegíti a bőrszövet növekedését és megújulását, s egyúttal szabályozza a chemokin-produkciót, amivel fékezi a gyulladásos folyamatok kialakulását.

Forrás: Vianale, G. et al. (2008) Extremely low frequency electromagnetic field enhances human keratinocyte cell growth and decreases proinflammatory chemokine production. British Journal of Dermatology. 158 (6), 1189–1196.

Az extrém módon aacsony frekvenciájú elektromágneses mező serkenti a keratinocyták sejtnövekedését és csökkenti a gyulladáscsökkentő chemokin képződését / Extremely low frequency electromagnetic field enhances human keratinocyte cell growth and decreases proinflammatory chemokine production

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18410412

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve