A Biomag készülékekre vonatkozó kiterjesztett garancia feltételei.

1) Hozzájárulok az általam kitöltött adatok személyazonosságom pontos beazonosításának lehetősége nélküli felhasználásához, elégedettségi statisztikák használatához, valamint a Biomag készülékek nyilvánosan elérhető anyagokon végzett népszerűsítéséhez. Ezért csak bizonyos adatok tehetők közzé az “Ön adatai (1/3. lépés)” részben, például az utóneve, vezetékneve, városa, egészségügyi szolgáltatója, a készülék típusa, a használt készülék sorozatszáma, valamint a Biomag készülékek eddigi használatának rövid leírása.

E-mail cím, telefonszám, utca vagy házszám közzétételére nem kerül sor. Az “Orvostechnikai eszköz hatékonysága (2/3. lépés) és az orvostechnikai eszköz minősége (3/3. lépés) szakaszokban kitöltött összes adat közzétehető.

2) A garanciavállaló kijelenti, hogy adatvédelmi okokból nem adja ki a vásárlást igazoló bizonylat fénymásolatát sem az abban szereplő mindazon adatokat, amelyek a jelen feltételek 1. pontjába ütköznek.

3) A kiterjesztett garancia szolgáltatója: Biomag Medical s.r.o., Průmyslová 1270, 506 01, Cseh Köztársaság. A garanciavállaló (Biomag készülék gyártó) központi irodájának címe egyben a termékek szervizbe küldésének, valamint a kiterjesztett garancia érvényesítésének címe is. Ez akkor érvényes, ha a szolgáltató nem állapodik meg másként az ügyféllel, például nem küldi helyi forgalmazón keresztül szervizbe.

4) A kiterjesztett garancia a készülék és az applikátorok olyan standard határidőn belül (a készülék megvásárlásától számított 24 hónapig) meghibásodott alkatrészeinek ingyenes szervizelésére és cseréjére vonatkozó garanciát jelenti, amelyek nem a készülék használati útmutatójának, vagy az általános jótállási feltételeknek helytelen, nem rendeltetésszerű alkalmazása miatt sérültek meg. A kiterjesztett garancia ugyanakkor nem vonatkozik az akkumulátorra, amely általában fogyasztói terméknek minősül, és élettartamát befolyásolja a használat intenzitása. Továbbá a készülék és tartozékai felületének standard elhasználódása, kopása nem tartozik a garancia hatálya alá.

A garanciavállaló szervizébe történő leszállítást az Európai Unió országain belül az ügyfél fizeti. Az ügyfélhez történő leszállítást a garanciavállaló fedezi. A felek eltérő megállapodása hiányában az Európai Unión kívül a garanciavállaló az ügyfélnek végzett kézbesítés után postaköltség felszámítására jogosult.

Ez a 12 hónapos kiterjesztett garancia a 24 hónapos alapgaranciához adódik hozzá. A teljes jótállási idő tehát a vásárlástól számított 36 hónap. A dátumot olvashatóan fel kell tüntetni a vásárlási bizonylat fénymásolatán.

A kiterjesztett garancia csak akkor vehető igénybe, ha Ön az űrlapot a kérdőívvel együtt a vásárlástól számított 24 hónapos normál garanciaidő lejárta előtt nyújtotta be.

5) A termékkel együtt el kell küldeni a szervizközpontnak a hiba leírását és a kiterjesztett garanciát megerősítő e-mail másolatát. Ezt az e-mailt akkor kapja meg, ha elküldte az űrlapot, és mi minden adatot leellenőriztünk.

Az Általános Szerződési Feltételek jelen változata 2022. augusztus 16-tól érvényes

Biomag Medical s.r.o.

Průmyslová 1270, Jičín 506 01, Cseh Köztársaság

KSH-szám: 06480853, adószám: CZ06480853

Tel: +420 493 691 697, Fax: +420 493 691 697

E-mail: petr.hrncir@biomag.cz  |www.biomag-medical.com