121 páciensből álló diabeteszes neuropátiában szenvedő csoport

Szerkesztő: | 2019. január 7.

121 páciensből álló diabeteszes neuropátiában szenvedő csoport volt részese a 10 és 100 Hz-es pulzáló mágnesterápiás kezeléseknek. A vizsgálatot (Musaev et al., 2003) kutatócsoportja folytatta le. A tanulmány a Neuroscience and Behavioral Physiology folyóiratban került közzétételre.

A klinikai és elektroneuromiográfiai (ENMG) vizsgálatokat a pulzáló mágnesterápiás kezelések előtt és után végezték.

Az egybevetett eredmények alapján a jelen tanulmányból kitűnik, hogy a pulzáló mágnesterápia hatásának köszönhetően általában véve a fájdalmak és a diabeteszes neuropátia klinikai tüneteinek jelentős enyhülésére, a perifériás idegvezetés javulására, valamint az – izomműködést közvetlenül vagy közvetetten irányító – motorikus neuronok fokozott ingerlékenységére kerül sor.

Az eredmények egyúttal kimutatták, hogy a 10 Hz -es alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mezőnek elsősorban azon páciensek körében van jelentős gyógyító hatása, amelyekre a diabeteszes neuropátia korai stádiuma jellemző és amelyek legfeljebb 10 éve szenvednek cukorbetegségben.

Forrás: Musaev, A. V. et al. (2003) The Use of Pulsed Electromagnetic Fields with Complex Modulation in the Treatment of Patients with Diabetic Polyneuropathy. Neuroscience and Behavioral Physiology. [Online] 33 (8), 745–752.

Komplex modulációs pulzáló elektromágneses mező alkalmazása diabeteszes neuropátiában szenvedő páciensek gyógyítása során / The use of pulsed electromagnetic fields with complex modulation in the treatment of patients with diabetic polyneuropathy
 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14635988

Küldje el nekünk az alábbi formanyomtatványt és próbálja ki a szabadalmazott Biomag 3D pulzáló mágnesterápia gyógyhatását.

Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia (PEMF) alapelve